Hızım neden bu kadar düşük ?

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Vodafone 4.5G mobil internet kullanıyorum gerçekten rezalet sadece bende mi böyle ne yapıcam çözümü yok mu kaç defa müşteri temsilcisini aradım hep birşeyler yaptık telefonunuzu kapatın 5dk bekleyin sonra açın dediler ama gram bilgisi olmayan insanları oraya koymuşlar Türkcell ve Türk telekomda aynı yerde test yaptım 65 aşasına inmediler Eğer düzelmezse Turkcelle geçiceğim fikriniz nedir?

Ekler

• Screenshot_20210121-202017_Speedtest.jpg
    Screenshot_20210121-202017_Speedtest.jpg
    171.8 KB · Hit: 37
Yaşadağın muhite baz istasyonu uzaklığna göre değişir bu hızlar. Çözüm bulamayıp geçiş yapacaksan bile, Önceden kullanan tanıdıkların varsa test yap öyle geç bence. :D giden geleni aratmasın sonra :D

Yaşadağın muhite baz istasyonu uzaklığna göre değişir bu hızlar. Çözüm bulamayıp geçiş yapacaksan bile, Önceden kullanan tanıdıkların varsa test yap öyle geç bence. :D giden geleni aratmasın sonra :D
Ailemde türkcell ve tt var ikisininde 65 aşağı görmedim vodafone nereye gidersem gidim çekmiyor 5 mbps yukarısını göremedim daha

Ailemde türkcell ve tt var ikisininde 65 aşağı görmedim vodafone nereye gidersem gidim çekmiyor 5 mbps yukarısını göremedim daha
başka vodofone li yok mu? bir de ondan test yap eğer sonuçlar seninkiler gibiyse hattında bir sorun vardır. Müşteri hizmetlerinede gerekli testleri yaptığını başka kişilerde sıkıntı olmadığını belirt yine çözüm gelmezse yapacak başka bişey kalmıyor sende hatttını taşı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,468
Üyeler
189,090
Son üye
eray.gnz
Geri