Neler Yeni

Hızlı akan trafikte istemeden kediye çarptım

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
ortalama 80-100 ile akan trafikte sag koltukta kardesım vardı. abi kedi demesiyle birlikte tak diye bir ses geldi.
trafikte durma şansım sıfırdı
''abi bir de yavru kediydi'' demesiyle tam yıkıldım
2 saattir aşırı kötü hissediyorum birader ne vicdan azabıymış bu..

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Asil
ortalama 80-100 ile akan trafikte sag koltukta kardesım vardı. abi kedi demesiyle birlikte tak diye bir ses geldi.
trafikte durma şansım sıfırdı
''abi bir de yavru kediydi'' demesiyle tam yıkıldım
2 saattir aşırı kötü hissediyorum birader ne vicdan azabıymış bu..
profilinde kedi olduğuna göre hayvanları seviyosun bu nedenle yapacak bir şey yok zaten görsende bir şey değişmeyecekti böyle şeyler olabilir boşuna kendini suçlu hissetme sonuçta o an duramazmışsın

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
profilinde kedi olduğuna göre hayvanları seviyosun bu nedenle yapacak bir şey yok zaten görsende bir şey değişmeyecekti böyle şeyler olabilir boşuna kendini suçlu hissetme sonuçta o an duramazmışsın
haklısın ben de o düşüncedeyim. yapacak bir şey yok ama işte vicdan sızlıyor maalesef

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hız kurallarına uyuyor muydun?

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,686
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Üzülmen normal ama elinde olan bir şey değil ve anlattığın kadarıyla hatalı da sayılmazsın. O yüzden çok düşünmemeye, birkaç günde unutmaya çalış bence.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın

1721

80+ Bronze
burda belediyenin de suçu var; hayvanları kısırlaştırılmıyor ve kontrol edilmiyor. buna sebebiyetle her yer kedi, köpek kaynıyor. Allahtan o hızda ani hareket yapmamışsınız, yoksa ciddi kazalara yol açılabilirdi. Allah korumuş. bir gün yolda giderken "bursa yolundan dağdan iniyorsun." orada araç köpeğe çarpmamak için şarampole uçtu. ciddi ciddi uçuşunu gördüm yani. köpek kurtuldu ama 2 tane insan öldü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

burda belediyenin de suçu var; hayvanları kısırlaştırılmıyor ve kontrol edilmiyor. buna sebebiyetle her yer kedi, köpek kaynıyor. Allahtan o hızda ani hareket yapmamışsınız, yoksa ciddi kazalara yol açılabilirdi. Allah korumuş. bir gün yolda giderken "bursa yolundan dağdan iniyorsun." orada araç köpeğe çarpmamak için şarampole uçtu. ciddi ciddi uçuşunu gördüm yani. köpek kurtuldu ama 2 tane insan öldü.
vicdan azabı 2-3 gün çekersiniz sonra unutulur gider diye düşünüyorum. Allah kimseye göstermesin.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Mesaj otomatik birleştirildi:

vicdan azabı 2-3 gün çekersiniz sonra unutulur gider diye düşünüyorum. Allah kimseye göstermesin.
dediginin aynısını düşündüm. normalde gözüm hep yoldadır yani görmem lazımdı. ne oldu da görmedim bilmiyorum ama yanımda kardeşim oldugu için iyi ki görmedim diyorum. çünkü eminim görseydim sağa veya sola kırardım direksiyonu ve trafik çok sıkışıktı. bu açıdan da düşünmek lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze
dediginin aynısını düşündüm. normalde gözüm hep yoldadır yani görmem lazımdı. ne oldu da görmedim bilmiyorum ama yanımda kardeşim oldugu için iyi ki görmedim diyorum. çünkü eminim görseydim sağa veya sola kırardım direksiyonu ve trafik çok sıkışıktı. bu açıdan da düşünmek lazım.
onlarda canlı ancak insanların canı çok daha önemli. Allah korumuş, vicdanınızın biraz da olsa rahatlamasını isterseniz; bu soğuk havada sokakta kalmış hayvanlara mama alıp verebilirsiniz.

Bura.K

80+ Silver
onlarda canlı ancak insanların canı çok daha önemli.
Katılıyorum. Bir keresinde arabayla köy yolunda ilerlerken (hız sınırı yüksekti baya) önümüze köpek atlamıştı. Direksiyonu kırsak yaşayıp yaşayamayacağımız belli değil. Gittim çarptım hayvana, direkt öldü zaten. Demem o ki, böyle bir durumda hayvanın canından ziyade kendi canınıza önem verin. İttaparlar gibi Köpeklerin canını veya diğer hayvanların, insanlardan yüksek görmeyin.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze
Katılıyorum. Bir keresinde arabayla köy yolunda ilerlerken (hız sınırı yüksekti baya) önümüze köpek atlamıştı. Direksiyonu kırsak yaşayıp yaşayamayacağımız belli değil. Gittim çarptım hayvana, direkt öldü zaten. Demem o ki, böyle bir durumda hayvanın canından ziyade kendi canınıza önem verin. İttaparlar gibi Köpeklerin canını veya diğer hayvanların, insanlardan yüksek görmeyin.
zor bir şey yok aslında. yeni doğan tüm hayvanları kısırlaştırırsan sorunun çoğu çözülmüş olur. ne hayvanlar ölür ne de insanlar vicdan azabı çeker.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,007
Üyeler
167,229
Son üye
szuo
Top Bottom