Neler Yeni

Yardım Hızlı bağlantı sağlayan ISS önerisi

Resourn

80+
Adreste altyapı olarak Türk Telekom VDSL altyapısı var. TurkNet vs. üzerinde altyapı 85 çıkıyor ama 70-75 civarı alabiliyorduk.
- Superonline önceden kullandım ve çoğu şeyi blokladıkları için istemiyorum.
- TurkNet kullandım.

1 senedir Netspeed kullanıyorduk lafta sürekli arıza kaydı oluşturuyoruz diyerek 15 günde çözemedikleri için iptal ettirdik. Kablonet'e başvurduk VDSL aynı hız altyapıyı taahhütlü ileriye dönük olur ve de uyguna geliyor diye fakat gel gör ki Kablonet'e başvuralı 8 gün oldu, TT ekipleri ankastre kutusu işlemini halledeli 6 gün olmasına rağmen sözleşme ve ev içi kurulum için hala Kablonet'ten 1 kişi dahi gelmedi. (Her yerden darlayıp, Şikayetvar'ına kadar konu açmamıza rağmen hala umurlarında değil)

Kısaca Kablonet'te cacık çıktı. 1 aydır felan internetsisiz ve hızlı bağlantı sağlayabilen bildiğiniz, farklı ISS önerisinde bulunur musunuz?

Talha_

80+

Talha_

80+

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,442
İsim
Mert Can Ergün

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bloklama konusu ISS profiliniz ile alakalı olmabilir, bazısında doğrudan Aile profili açık geliyor. Bunun haricide yine dediğiniz gibi Superonline engelliyor olabilir aktif olarak takip etmediğim için bir şey diyemem fakat BTK kararıyla gelen bir şey varsa top firmalar bunu uygulamak zorunda.

Sağda solda 4-5k müşterisi olan firmalar var BTK kurallarına uymayan onları BTK denetlese lisansını elinden bile alabilir veya çok ağır ceza yiyebilirler.

Bağlantı durumu gelecek ekibe bağlı TT yapısında çoğu zaman yine TT personeli geliyor, bazıları hariç. Hızlı bağlantı istiyorsanız TT'ye göz atabilirsiniz. İki kere sıfırdan kurulum yaptırdım nerdeyse ikisinde de aynı gün içerisinde gelip çözdüler fakat bu bölgesel olarak değişiklik gösterebilir.

Resourn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bloklama konusu ISS profiliniz ile alakalı olmabilir, bazısında doğrudan Aile profili açık geliyor. Bunun haricide yine dediğiniz gibi Superonline engelliyor olabilir aktif olarak takip etmediğim için bir şey diyemem fakat BTK kararıyla gelen bir şey varsa top firmalar bunu uygulamak zorunda.

Sağda solda 4-5k müşterisi olan firmalar var BTK kurallarına uymayan onları BTK denetlese lisansını elinden bile alabilir veya çok ağır ceza yiyebilirler.

Bağlantı durumu gelecek ekibe bağlı TT yapısında çoğu zaman yine TT personeli geliyor, bazıları hariç. Hızlı bağlantı istiyorsanız TT'ye göz atabilirsiniz. İki kere sıfırdan kurulum yaptırdım nerdeyse ikisinde de aynı gün içerisinde gelip çözdüler fakat bu bölgesel olarak değişiklik gösterebilir.

Hocam kablonet çileden çıkarttı beni. Güya kaliteli marka ya 10 günde internet bağlayamadılar hala. TT VDSL altyapısından verecekler, TT ekipleri gelip ankastreyi 1 2 günde çözüyor, bu adamlar 1 haftada bi kurulumu yapamıyorlar bak sen ya :D Daha bağlatmadan böylelerse, bağlatsak ne olur kim bilir düşünemiyorum bile.. Müşteri hizmetleri olmayan TurkNet bile 1 günde bağlamıştı ya 1 gün. Yok bir de dağ başında da oturmuyoruz şehrin merkezine 5 dakika olan yerdeyiz yaptıkları komedi gerçekten. Tek yaşayan ben miyim diyordum, şikayetvarda benimkinin bizzat aynısını yaşayan birçok kişiye rastladım. Adamlar randevu için bile aramıyor. Bu işin gideri Türk Telekom'u seçmek gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,458
Üyeler
168,137
Son üye
nobinob
Top Bottom