Neler Yeni

Android "Hızlı Şarj" Adaptörü Nasıl Anlaşılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
2 sorum var.
1. Elimde 5 volt 2 amper telefon şarj adaptörü var. Hızlı şarj teknolojisinin bulunduğunu anlamak için özellikle belirtmeleri mi gerekiyor yoksa 5 volt 2 amper olması zaten hızlı şarj teknolojisini kullandığı anlamına geliyor mu?
2. Şarj kutum 300 MA. Bunu hızlı şarja sahip olmayan bir adaptör ile şarj etmem ne kadar zaman alır? Sorularımın sebebi kulaklık kutumu hızlı şarj kullanarak şarj etmem kutunun verimliliğini zamanla azaltıyormuş.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
5V/2A hızlı şarj olmuyor diye biliyorum. İkinci soruna cevabım yok çünkü hesaplama yapmakla uğraşamadım :D.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
5v 2a = 10 watt ve bu hızlı değil.
hızlı sayılması için en az 15watt olması lazım.
hızlı şarj adaptörü ile şarj etsen de kulaklık kutun desteklediği maksimum hızda şarj edeceği için sıkıntı olmaz.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
hızlı sarj en az 9v dıye dıye bılıyorum
kulaklıgın yanında adaptor vermıyorsa orjınal telefon sarj adaptoru ıle sarj etmen daha saglıklı pıl saglıgı konusunda 300mah cok buyuk degl hemen sarj olur zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5v 2a = 10 watt ve bu hızlı değil.
hızlı sayılması için en az 15watt olması lazım.
hızlı şarj adaptörü ile şarj etsen de kulaklık kutun desteklediği maksimum hızda şarj edeceği için sıkıntı olmaz.
Kulaklığın kılavuzunda "hızlı şarj ile şarj etmeyiniz" yazıyor ama?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen 30w aletle şarj etsen kutu 10watt destekliyorsa yine 10watt güç gelir sıkıntı olmaz
Kutuda input 5v 1a yazıyor. 5v 2a adaptörümü kullandığım zaman 5v 1a olarak şarj edecek ve zorlama yapmayacak yani dediğine göre. Teşekkürler

Top Bottom