hızlı şarj destekli powerbank önerisi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
ardkşlar powerbankim yok hızlı şarj destekli kaliteli bi powerbank arıyorum 10-20k mah arası bakıyorum bütçem 700-1200 arası ancak genelde 700tllik bakıyorum çok iyi bi şey çıkarsa 1200 seviyelerine çıkabilirim

600 TL ydi 2 gün önce bir arkadaşa aldım baya iyi.
Çantanda falan taşıcaksan 20bin liği alabilirsin ama 20 binlik powerbank lar ağır ve büyük olur.
Amazonda şuan güzel indirimler var belkin yada varta marka da bakabilirsin iyi markalardır.
https://www.amazon.com.tr/Baseus-St...lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM bu mu hocam 20 binlik modeli

Evet ama tuğla gibidir ona göre al cebine falan girmez girsede sağlam bi kemer lazım olur. 😃

Evet ama tuğla gibidir ona göre al cebine falan girmez girsede sağlam bi kemer lazım olur. 😃
ya bunu alırsam büyük ihtimal bi tane de bel çantası alırım :D

600 TL ydi 2 gün önce bir arkadaşa aldım baya iyi.
Çantanda falan taşıcaksan 20bin liği alabilirsin ama 20 binlik powerbank lar ağır ve büyük olur.
Amazonda şuan güzel indirimler var belkin yada varta marka da bakabilirsin iyi markalardır.
500 600 TL arası bir şey önerme şansınız var mı?

ne kadarlık bakıyosunuz hocam ben daha demin görmüştüm 600tlye ama 20 değil 10bin mah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Migi
Baseus un bildiğim kalitesiz ürünü yok diyat farkları şarj etme hızına paralel artar yukarda arkadaşın attığıda iyidir 15w yeterli gelir.
20 bin likler öyle elde taşıncak cinsten olmuyor ağır ve büyük olurlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Migi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,882
Üyeler
183,914
Son üye
gul38
Geri