Neler Yeni

Hızlı satış nasil yapabilirim?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Üretici olarak Kuru kayısı satıyorum 350kg civarında stoğum var. Normalde kuru kayısı marketlerde dükkanlarda 350-400 tl ye satılıyor. Ben dolap, gardrops gibi sitelerde 200 tl den satışa çıkardım ama buradan müşteri bulamıyorum. Daha kolay müşteri bulabileceğim bir yöntem yok mu? Hepsiburada trendyol gibi sitelerde satış yapamıyorum bireysel şirket cart curt istiyor

Claw's

80+ Silver
Seyyar satıcı misali çık sokağa sat. Veya pazara tezgah kur. 1 aya satarsın.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolap, gardrop tarzı yerlerde satamazsın. İnstagram'da kayısı üzerine bir sayfa aç, sayfayı büyüt, ordan gelen kitleye satabilirsin.
Şuanda onu düşünüyorum ama orada aynı şekilde doğru kitleye nasıl ulaşacağım bilmiyorum. Birde kimse 0 takipçili bir hesaptan satın almaz. Benim stoğumu bitirmesi için en az 5-6k lik bir hesap olması lazım kuru kayısınin da bir tüketim tarihi var 1.5-2 sene kadar ancak dayanır.

Claw's

80+ Silver
Şuanda onu düşünüyorum ama orada aynı şekilde doğru kitleye nasıl ulaşacağım bilmiyorum. Birde kimse 0 takipçili bir hesaptan satın almaz. Benim stoğumu bitirmesi için en az 5-6k lik bir hesap olması lazım kuru kayısınin da bir tüketim tarihi var 1.5-2 sene kadar ancak dayanır.
Tabi önce kitle toplaman lazım. Kamerayı açıp kuru kayısının faydalarından, nasıl kurutulduğundan falan filan bahsedebilirsin. Önce uğraş verip kitleyi toplayacaksın sonrasında satışa bakacaksın. Bunu yapan sayfalar var.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
Bir dükkan veya tüccar ile anlaş ve toptan sat o fiyata. Sonra o uğraşsın müşteri bulmak için.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir dükkan veya tüccar ile anlaş ve toptan sat o fiyata. Sonra o uğraşsın müşteri bulmak için.
Şimdiye kadar zaten mahsulü toplar toplamaz tüccara satıyordum ama bu sene üçkağıtçılık dönüyor 60 TL'ye falan istiyorlar açık söylemek gerekirse 60 TL'ye sattığımda 4000 tl zararda oluyorum. Yani teklif ettikleri fiyat benim maliyetimi bile karşılamıyor

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Alihan YILMAZ
Şimdiye kadar zaten mahsulü toplar toplamaz tüccara satıyordum ama bu sene üçkağıtçılık dönüyor 60 TL'ye falan istiyorlar açık söylemek gerekirse 60 TL'ye sattığımda 4000 tl zararda oluyorum. Yani teklif ettikleri fiyat benim maliyetimi bile karşılamıyor
Birden fazla yere üye ol. Hangisi daha iyi giderse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,951
Üyeler
163,415
Son üye
sergenkatkay
Top Bottom