Neler Yeni

Hızlı Ve Öfkeli 9 Hakkında

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
yani ama yabancılar genelde Brian O'conner için diye düşünüyorum evet filmde çok gerçekçi dışı sahne var evet bazıları saçma ama genel olarak Türkiyede filmi galiba bir ben beğendim
1,2,3 ve 5 en iyileriydi ve gerçekçilerdi. İlk üçü tam benim istediğim gibiydi; sadece araba ve yarış. Beşinci seride ana konu sokak yarışları olmasa da filmin atmosferi ve çok da uçuk kaçık olmayan soygun sahneleriyle gönlümü mest etmişti. Ama 4 dışında gerisinin sıradan Amerikan aksiyon filmlerinden farkı yok bana göre. 4 buna dahil değil ama 4 çok sönük ve sıkıcı bir filmdi bence.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
ona bende katılıyorum keşke Brian en başında gelseydi ama haklısınız kavga çok çabuk bitti ben suan düşünüyorum Fast and furious 10 da Yine jakob torettoyu görürmüyüz
Google da filmi aratınca 10 uncu filmde de ismi var ama sonuç ne olur bilemiyorum

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
1,2,3 ve 5 en iyileriydi ve gerçekçilerdi. İlk üçü tam benim istediğim gibiydi; sadece araba ve yarış. Beşinci seride ana konu sokak yarışları olmasa da filmin atmosferi ve çok da uçuk kaçık olmayan soygun sahneleriyle gönlümü mest etmişti. Ama 4 dışında gerisinin sıradan Amerikan aksiyon filmlerinden farkı yok bana göre. 4 buna dahil değil ama 4 çok sönük ve sıkıcı bir filmdi bence.
5.filmde Dwayne johnson gelmişti

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Filme herkes çok kötü diyor ama amerikada yanlış bilmiyorsan ödül almıştı galiba ama benim anlamadığım neden bizim ülkede sevilmedi
Sorun film kötü değil.
Ama Fast&Furious'a göre konuşursak berbat çünkü araçtan çok aksiyon var.
Ben eskisi gibi araba istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5.filmde Dwayne johnson gelmişti
F&F agliyo.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Sorun film kötü değil.
Ama Fast&Furious'a göre konuşursak berbat çünkü araçtan çok aksiyon var.
Ben eskisi gibi araba istiyorum.

F&F agliyo.
yani hocam bencede kesinlikle ama ben bir yerde duymuştum bu sokak yarışlarının bitmesinin sebebi paul walkerin hız yüzünden ölümü diyolar ekip artık sokak yarışları istemiyrmus bunu ben demiyorum sadece bir yerden gördüm ne kadar dogru bilemem

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
hızlı öfkeli serilerinin arasında en kötü olan film senerya konusundada kötüydü. Sinemaya gelen her filme gitmeye çalışıyorum o yüzden azda olsa film kötü iyi diyebiliyorum. Hızlı öfkelinin 5 den sonra hepsini sinemada izledim içlerinde en kötüsü buydu. Bir ara bunu türkler yapsa dünyanın en kötü filmi arasında diye millet konuşurdu diye aklımdan geçirmedim değil.

imdb millet sade Brian yok diye kötülemiyor film gerçekten kötü ve zaten kötüleyenlerin %10-20 Brian yok diye kötülüyor. devamı kötü diye kötülüyor

Son düzenleme:

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
isim soyisim
serinin aldığı yön artık beni kahrettiği için , seride ruh falan kalmadığı için nete düşmesini bekleyeceğim. çay içerken izlenir :)

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
hızlı öfkeli serilerinin arasında en kötü olan film senerya konusundada kötüydü. Sinemaya gelen her filme gitmeye çalışıyorum o yüzden azda olsa film kötü iyi diyebiliyorum. Hızlı öfkelinin 5 den sonra hepsini sinemada izledim içlerinde en kötüsü buydu. Bir ara bunu türkler yapsa dünyanın en kötü filmi arasında diye millet konuşurdu diye aklımdan geçirmedim değil.

imdb millet sade Brian yok diye kötülemiyor film gerçekten kötü ve zaten kötüleyenlerin %10-20 Brian yok diye kötülüyor. devamı kötü diye kçtülüyor
onu tam bilemem hocam ama inşallah 10.film beklentileri karşılar

serinin aldığı yön artık beni kahrettiği için , seride ruh falan kalmadığı için nete düşmesini bekleyeceğim. çay içerken izlenir :)
Hocam zaten paul walkerdan sonrası meh olmaya başladı paul varken efsaneydi

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
isim soyisim
en son kaçıncının çıktığını bile hatırlamıyorum bu arada, en son 9 mu var ?

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ahmet çavdar
Top Bottom