Forumda korsana destek yok.Sorum başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar bilen var mı
Korsana destek var sadece paylaşım yasak diye biliyorum.Forumda korsana destek yok.
Buda korsana giriyor sanırım, korsan link paylaşımı yasak.
özelden paylaşırız baba ?Korsan link paylaşımı yasak.
hayır korsana destek bal gibi var kendi adına konuş sadece link paylaşımı yasak.Forumda korsana destek yok.
Aynı şey.link paylaşmadan site ismi vermekte yasak mı?
Yakın şeyler tahminen ondanda ban yada uyarı alırsınız.link paylaşmadan site ismi vermekte yasak mı?
Destek olsa link atmayı neden yasaklasınlar?Korsana destek var sadece paylaşım yasak diye biliyorum.
gerçi teliften dolayı hiçbir yerde bulamazsın
Forum korsanı desteklese neden link atmanı yasaklasın fark ettiysen senin destekleyip desteklemediğini yazmadım.hayır korsana destek bal gibi var kendi adına konuş sadece link paylaşımı yasak.
KORSAN DESTEKLİYORUM
Netflix.Sorum başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar bilen var mı
Çünkü reklama giriyor.Yakın şeyler tahminen ondanda ban yada uyarı alırsınız.
Destek olsa link atmayı neden yasaklasınlar?
Forum korsanı desteklese neden link atmanı yasaklasın fark ettiysen senin destekleyip desteklemediğini yazmadım.
Kurallarda yazmıyor. Kurallarda korsana destek yasaktır yazmıyor.Yakın şeyler tahminen ondanda ban yada uyarı alırsınız.
Destek olsa link atmayı neden yasaklasınlar?
Forum korsanı desteklese neden link atmanı yasaklasın fark ettiysen senin destekleyip desteklemediğini yazmadım.
Öyle olsa bu madde varken yazacaklarını sanmıyorum 7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar .Çünkü reklama giriyor.