Neler Yeni

HİZMET ANA BİLGİSAYARI ÇOK RAM KULLANIYOR?

inanc58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
inanç
MERHABA FOTOĞRAFTA GÖSTERDİĞİM GİBİ HİZMET ANA BİLGİSAYARI HER ORTALAMA 10SN DE BİR RAM KULLANIMI FIRLAYIP İNİYOR HER 10 SN DEBİR BU TEKRARLANIYOR RAM:16 GB ETS 2 BANNERLORD OYNARKEN DOĞAL OLARAK 10SN DE BİR DROP YİYORUM BU SORUNUN NEDENİ NEDİR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM :)
2.png

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Avast tarama yapıyor onu durdurmayı dene.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bende de 132mb sendeki çok fazla onun dosya konumuna gidip çıkan dosyayı virüs total'e yükler misin

inanc58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
inanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Avast tarama yapıyor onu durdurmayı dene.
onu ben kendim isteyerek çalıştırdım knk çalışmadığı haldede böyle sorun yani avastda değil neden böyle aşırı ram kullanıyor anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunu hala bulamadım çok saçma yani geçen ay böyle deildi durup dururken bu ay oldu ramda az değil 16gb ama birden fırlıyor 10gb kullanıyor iniyor bir daha fırlıyor oyunlardada drop giriyor öyle olunca

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
onu ben kendim isteyerek çalıştırdım knk çalışmadığı haldede böyle sorun yani avastda değil neden böyle aşırı ram kullanıyor anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorunu hala bulamadım çok saçma yani geçen ay böyle deildi durup dururken bu ay oldu ramda az değil 16gb ama birden fırlıyor 10gb kullanıyor iniyor bir daha fırlıyor oyunlardada drop giriyor öyle olunca
Görev yöneticisinde ters tıkla sonra komut satırı değişkenlerini aç orayı da biraz genişletip bir daha ss at.

inanc58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
inanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisinde ters tıkla sonra komut satırı değişkenlerini aç orayı da biraz genişletip bir daha ss at.
BU WİNDOWS PROGRAMI YAPIYOR DEVRE DIŞI BIRAKSAM BİLE 2 3 DK SONRA KENDİ KENDİNE AKTİFLEŞİYOR SORUN O SEÇTĞİM DOSYADA
3.png

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Batuhan
Bu kadar fazla svchost.exe olmaması lazım zaten. Bilgisayarda ne kadar crackli program/oyun varsa hepsinden şüphelen derim. Şu an hiçbir şey yapmadan, Malwarebytes ile tarat ilk önce.

Top Bottom