Neler Yeni

Hjc Rpha 12 mi Agv k6 s mi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
K6s sana attığım linkteki fiyata rakipsiz. Daha ucuza daha iyisini bulamazsın. Karbon fiber, fiber aramid kask. 1255gr. Ses konusunda çok başarılı, görüntü konusunda çok başarılı. Yedek parça bulunabiliyor ve oldukça ucuz bir fiyata satılıyor şu an. Ben kaskımı alırken 21bin falandı. Hadi indirimdi kampanyaydı 19a bulursun da 16 küsüre k6s alınır. Başka da kaska bakılmaz.

CoNKeR

80+ Bronze
K6s sana attığım linkteki fiyata rakipsiz. Daha ucuza daha iyisini bulamazsın. Karbon fiber, fiber aramid kask. 1255gr. Ses konusunda çok başarılı, görüntü konusunda çok başarılı. Yedek parça bulunabiliyor ve oldukça ucuz bir fiyata satılıyor şu an. Ben kaskımı alırken 21bin falandı. Hadi indirimdi kampanyaydı 19a bulursun da 16 küsüre k6s alınır. Başka da kaska bakılmaz.
AGV K6S koruma anlamında mükemmel bir kask ama çok önemli bir özelliği eksik, güneş vizörü. Ben bu anlamda çok eksiklik hissedeceğini düşünüyorum, gerçekten çok lazım oluyor.
Ayrıca attığın linkte, tek beden kaldığını görüyorum ve muhtemelen sonuncu kask. Mesela ben asla son kalan hiçbir ürünü almam, bi yeri mi çizik, elinden mi düştü, defolu mu, iade mi geldi bilemezsin.
Aynı sitede K6S in farklı rengi, 21k iken, nu ürünün tek kalması sebebiyle fiyatı 16k. Ben bunu seçmezdim, tecrübe meselesi, daha önce son kalan ürünlerden çok başım ağrıdı.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
AGV K6S koruma anlamında mükemmel bir kask ama çok önemli bir özelliği eksik, güneş vizörü. Ben bu anlamda çok eksiklik hissedeceğini düşünüyorum, gerçekten çok lazım oluyor.
Ayrıca attığın linkte, tek beden kaldığını görüyorum ve muhtemelen sonuncu kask. Mesela ben asla son kalan hiçbir ürünü almam, bi yeri mi çizik, elinden mi düştü, defolu mu, iade mi geldi bilemezsin.
Aynı sitede K6S in farklı rengi, 21k iken, nu ürünün tek kalması sebebiyle fiyatı 16k. Ben bunu seçmezdim, tecrübe meselesi, daha önce son kalan ürünlerden çok başım ağrıdı.
Ben linki attığım zaman s, m ve l bedenleri vardı. Sadece xl yoktu. Bu fiyata çok dayanamayıp satılmış demek ki. Bunun yanında güneş vizörü evet rahatlık ancak güvenlikten ve ağırlıktan ödün vererek o konfora erişiyorsun. O yüzden olması konfor, olmaması güvenlik diyebiliriz. Ayrıca 1255gr bir kask için gerçekten hafif ve inanılmaz konforlu. Onu da belirtmek isterim.

CoNKeR

80+ Bronze
yata çok dayanamayıp satılmış demek ki. Bunun yanında güneş vizörü evet rahatlık ancak güvenlikten ve ağırlıktan ödün vererek o konfora erişiyorsun. O yüzden olması konfor, olmaması güvenlik diyebiliriz. Ayrıca 1255gr bir kask için gerçekten hafif ve inanılmaz konforlu. Onu da belirtmek isterim.
Kesinlikle haklısın, dediğin gibi bedenleri vardı indirimde hızla tükendiyse, benim de tercih edeceğim kasklardan biri olurdu. Güvenlik kısmı ve hafifliğine diyecek laf yok, çok iyi. Sadece, bunların ekstrasında güneş vizörü de olursa tadından yenmez.

Top Bottom