Neler Yeni

Hobby Life marka kahve bardağı zararlı mıdır?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,720
İsim
Oğuz
Hocam konu dışı ama nescafeninkini nereden ve kaç TL'ye aldınız?
Bpa içermeyen maddeler Bps içerdiği için yine de zararları oluyor elbet fakat Bpa kadar zararlı değiller.

QRuder

80+ Silver
BPA FREE sağlığa zararsız olduğunu belirtir, içebilirsin.
üzerinde yazanlara bak ama her şeye inanma bence mesela bimdeki muzlu gofretteki muz oranı %0.. bilmem kaç derse ona inan ama sağlığa zararsız derse ona inanma ,ayrıca plastik kullanmak zaten sıkıntı birde sıcak bir şey içersen içinde ....

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,720
İsim
Oğuz
üzerinde yazanlara bak ama her şeye inanma bence mesela bimdeki muzlu gofretteki muz oranı %0.. bilmem kaç derse ona inan ama sağlığa zararsız derse ona inanma ,ayrıca plastik kullanmak zaten sıkıntı birde sıcak bir şey içersen içinde ....
Evet zaten zararı olduğunu belirttim fakat bpa maddesi olmasından iyidir fakat gofret örneğine katılmıyorum, sonuçta muz yemiyorsun, muzlu gofret. Tadını muz tozu koyarak verdikleri için, ne kadar olduğunun önemi yok, tadı muzluysa yeterlidir.

QRuder

80+ Silver
Evet zaten zararı olduğunu belirttim fakat bpa maddesi olmasından iyidir fakat gofret örneğine katılmıyorum, sonuçta muz yemiyorsun, muzlu gofret. Tadını muz tozu koyarak verdikleri için, ne kadar olduğunun önemi yok, tadı muzluysa yeterlidir.
Biraz dışarı çık o zaman çok uzaklara gitmeye gerek yok amerikaya felan şurdan almanyaya git bir muzlu gofretin içinde ne kadar muz oranı var bir baksana ona göre konuşalım hani demek istediğimi anlamıyosun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,720
İsim
Oğuz
Biraz dışarı çık o zaman çok uzaklara gitmeye gerek yok amerikaya felan şurdan almanyaya git bir muzlu gofretin içinde ne kadar muz oranı var bir baksana ona göre konuşalım hani demek istediğimi anlamıyosun
Amerikada değiliz işte sorun orada. Ayrıca gidip baktın mı Amerikaya muzlu gofretlerinde %100 muz falan mı varmış ?

QRuder

80+ Silver
yaw %100 muz ne alaka sadkşsakdşasd en en en kötü %20 muz vardır ,senin yediğin %0.01 belki var belki yok ,hala anlayamıyorsun ne demek istediğimi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüzdeyi bıraktım kaç katı muz oranı vardır sence 10 katı, 50 ,100,1000??

2000 katı muz oranı var (en az) kalitesine göre değişir, peki senin yediğin en kaliteli muzlu gofrette ne kadar muz var %1 - %2 :D

konuşturma beni güzel kardeşim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,724
Üyeler
165,410
Son üye
omerfrk34
Top Bottom