Neler Yeni

Yardım Hobi Amaçlı İş İçin Capture Card Önerisi Olan Var Mı..?!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Hobi Amaçlı Bir Takım İşler İçin OBS Üzerinde NDI İle Ekran Görüntüsünü Diğer Cihaza Aktarıp Ekran Kaydı Almak Durumunda Kalan Biri İçin Capture Card Önerileri Var Mıdır Acep Dİye Sormaya Geldim Keza Biliyorum Piyasada Elgato Gibi Bİr Marka Var Ama Daha Çok Uygun Fiyatlı Denebilecek 1080p 30-/-60FPS Bir Cihaz Arıyoruz Denebilir Keza Görüntüyü Bir Bilgisayardan Dİğerine Aktarmak İçin Hele De Ücret Almadan Yaptığın Bir Durum İçin Fazla Bir Bütçeye Girmek İstemiyoruz Diyebilirim Ve Temel Olarak 2 Ekrana (1.'si DP 2.'si HDMI To VGA Dönüştürücülü Ekranlara) Gelen Görüntüyü Diğer Bilgisayara Aktarmak İstiyoruz.
Yeri Geldiğinde 1. Yeri Geldiğinde 2. Ekrandaki Görüntüyü Diğer Cihazda Ekrana Verip Kayıt Yapmak İçin.
Bütçeyi Soranlar İçin Şöyle Bahsediyim.. Bunun Kullanılacağı Cihaz i5 2500 Ve RX550 Kullanılan Bir Bilgisayar Yani Aşağı Yukarı Fiyatı Bu PC'ye Göre Belirlenebilir Dİye DÜşünüyorum..
Yardımlarınız Ve Önerileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleme:

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de bu konuda bir araştırma içerisindeydim biri cevap atarsa diye yorum attım da kimse önermemiş
Yaa İnternette Var Aslında Hem DP Hem HDMI Bİr Şekilde Aktarım Yapan Lakin Güvenilir Mi.. İkisini Birlikte Tek Bir Ekran Gibi Mi Veriyor.. Dayanır Mı Bİr Süre Yoksa 2 Güne Bozulur Mu.. İçerisine Gizli USB Killer Tarzı Bir Çihaz Mı Var.. Hacking & Criptografi Cihazı Mı Gizli..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,156
Üyeler
160,645
Son üye
s0yylu