Neler Yeni

Hocalar tıp okuyan biri için öneri tablet

By67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre
hocalar sa tıp okuyorum ya not çıkarıçağım yada tablet alaçağım ileriye dönük baktığımda tablet mali açıdan daha uygun gibi geliyor.
Bu yüzden önereceğiniz 10k 12k arası rahat not alabileçeğim uzun kullanımlık tablet arıyorum kendim pc den anlarım ama tablet ve telefondan anlamam,önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
burki bydm
Eğer 1. veya 2. Sınıfsan al. Ben yeni başlamış olsam kesin alırdım tablet. Hocalar derste anlattığı yerleri vurguluyor bazen. Slayt elinde olmuş olur. Daha verimli kısaca. Arkadaşlarımın %80 i ipad kullanıyor. 9. Nesil kullanıyorlar. Memnunlar şimdilik. Ama eğer bütçen yetiyorsa kalemle birlikte 10. Nesilini alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlık 'Gürgençler Açılışa Özel Fırsatlar' https://forum.donanimarsivi.com/konu/guergencler-acilisa-oezel-firsatlar.682015/
Eğer Ankara'da isen bunu değerlendir.

By67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer 1. veya 2. Sınıfsan al. Ben yeni başlamış olsam kesin alırdım tablet. Hocalar derste anlattığı yerleri vurguluyor bazen. Slayt elinde olmuş olur. Daha verimli kısaca. Arkadaşlarımın %80 i ipad kullanıyor. 9. Nesil kullanıyorlar. Memnunlar şimdilik. Ama eğer bütçen yetiyorsa kalemle birlikte 10. Nesilini alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlık 'Gürgençler Açılışa Özel Fırsatlar' https://forum.donanimarsivi.com/konu/guergencler-acilisa-oezel-firsatlar.682015/
Eğer Ankara'da isen bunu değerlendir.
tşkler 2.sınıfım maalesef ankarada yaşamıyorum yani kampanyayı kaçıraçağım.
ipadlerde kalem ayrı satılıyor diye biliyorum aklımda ztn ipad veya samsungun tab serisi vardı,öneriniz için teşekkürler.

En İyi Cevap
3
Samsungun tepe modelleride baya iyi ama genel olarak iPad baştan beri iyi olduğu için o öneriliyor.

Silinsin

80+ Silver
Ve Aleyküm Selam.
iPad mini 6 bakabilirsiniz hocam fiyatları güzel düştü bu aralar 12 bandın da bulunuyor.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Kardeşimde tıp öğrencisi şu an ipad air 5. Nesil kullanıyor gayet memnun laptopdan geçti ıpade ama kalem ayrı olarak alman lzm biz öğrenci kampanyasından faydalanmıştık yanında kalem ve airpods 2.nesil ile birlikte 14k idi önerim o fiyat aralığında samsung modeller daha fp olur

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
hocalar sa tıp okuyorum ya not çıkarıçağım yada tablet alaçağım ileriye dönük baktığımda tablet mali açıdan daha uygun gibi geliyor.
Bu yüzden önereceğiniz 10k 12k arası rahat not alabileçeğim uzun kullanımlık tablet arıyorum kendim pc den anlarım ama tablet ve telefondan anlamam,önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Mi Pad 5 256/6 A101 e geliyodu galiba 7.800 TL ye

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
iPad Air M1 çipli tableti al. Not almak için iPad 9 önerilmiyor. Şu an da 13k falandı heralde ama indirime falan girerse 12.500 e kesin alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,902
Üyeler
164,928
Son üye
opeth
Top Bottom