Hogwars Legacy de aksiyon varmı

Vendır

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar selam rdr2 yi bitireli 2 3 gün oldu ve keşke oynamasaydım diyorum çünkü hiçbir oyun rdr2 yi oynadıktan sonra zevk vermiyor witcher 3 oynayım dedim o bile zevk vermedi rdr2 deki aksiyon bölümleri bambaşkaydı her neyse konumuza dönelim hogwars legacyde de bol bol aksiyon varmı yani tatmin edecek kadar aynı sorum witcher 3 içinde geçerli

Arkadaşlar selam rdr2 yi bitireli 2 3 gün oldu ve keşke oynamasaydım diyorum çünkü hiçbir oyun rdr2 yi oynadıktan sonra zevk vermiyor witcher 3 oynayım dedim o bile zevk vermedi rdr2 deki aksiyon bölümleri bambaşkaydı her neyse konumuza dönelim hogwars legacyde de bol bol aksiyon varmı yani tatmin edecek kadar aynı sorum witcher 3 içinde geçerli
rdr 2 aldım fakat iade ettim geri nasıl oyun

Dünyanın en iyisi.
Rdr1 remastered gelcek diyolla
Post automatically merged:

Last of us part 1 rdr den sonra beni adam akıllı saran ilk oyun oldu. Şu an deathstranding oynuyorum onun da hikayesi çok güzel ama aksiyon yok. Bir de ac odyssey deneyebilirsin açık dünyası ve combat ı çok iyi hikayesi de eh işte

W3'de kesinlikle aksiyon var. Oyunun neredeyse %75'i aksiyon. Kesinlikle oynamalısın. İlk 2-3 saat sıkıcı gelebilir belki ama ilerledikçe alışır ve seversin eminim.
HL için ise şunu söyleyebilirim. Belki 20 saat sürem vardır. Ben çok da sevmedim bir HP hayranı olarak. Oyunu yarıda bıraktım.
Önerim W3 oynaman yönünde ama çok istiyorsan HL de oynayabilirsin.

Last of us part 1 rdr den sonra beni adam akıllı saran ilk oyun oldu. Şu an deathstranding oynuyorum onun da hikayesi çok güzel ama aksiyon yok. Bir de ac odyssey deneyebilirsin açık dünyası ve combat ı çok iyi hikayesi de eh işte
Gelebilir ben de bekliyordum şahsen

Hogwarts legacynin aksiyonu cok zevkli degil. Aksiyon ariyorsan Doom Eternal, Wolfenstein gibi oyunlara bak.

knk ac odysey oynadım güzel oyun fakat rdr 2 nin yerini tutmaz bea

Geri