HOGWARTS LEGACY SAVE

ege_onall

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
kardeşlerim en son 25lvdim oyunda %50-60ını da geçmiştim hikayenin kaldığım yerden veya biraz ilerisinden oynamak istiyorum ama bulamıyorum yardımcı olur musunuz

kardeşlerim en son 25lvdim oyunda %50-60ını da geçmiştim hikayenin kaldığım yerden veya biraz ilerisinden oynamak istiyorum ama bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Cloud save olmadı mı?

%localappdata%\HogwartsLegacy\Saved\SaveGames

Cloud save olmadı mı?

%localappdata%\HogwartsLegacy\Saved\SaveGames
yok ne yazık ki pc değiştiğim için gitti farklı hesapta oynuyodum şimdi de ücretsiz dağıtılınca tekrar oyniyim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internette çok araştırdım da sadece %100 saveler var belki aramızda oynayıp bana yakın yerlerde olan varsa kendi saveini atabilir diye düşündüm

yok ne yazık ki pc değiştiğim için gitti farklı hesapta oynuyodum şimdi de ücretsiz dağıtılınca tekrar oyniyim dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internette çok araştırdım da sadece %100 saveler var belki aramızda oynayıp bana yakın yerlerde olan varsa kendi saveini atabilir diye düşündüm
Anladım, bende yeni başladım ama levelim ne onu bile bilmiyorum. Savaşçı heykellerdeyim, işsiz gibi tüm konuşma ve sinematiği izledim.

Arkadaşlar yardımcı olana 100 lira yollayacağım ibandan tek yapmanız gereken varsa kendi saveinizi bana yollamak

Geri