Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Neden durum böyle bilemiyorum da beni etiketleyince neden bana bildirim gelmedi?
Evet hilesiz gerçekten çok daha zevkli. Bende geçen sene Battle of Bosphorus alarak başladım. Daha hiçbir şey bilmiyordum çok zor çok karışık geliyordu her şey sonra hile ile oynadım biraz hiç zevkli gelmeyince bırakmıştım. Bu aralar malum olaylardan tekrardan başladım ve hilesiz şekilde. Zevk veriyorHocalarım Almanya ile 1937'de 110 fabrika iyi mi?
Savaş yapmadım henüz.
Hilesiz harbiden çok daha zevkliymiş.
Peki 20 Oct. 1937'de 110 fabrika iyi mi?Evet hilesiz gerçekten çok daha zevkli. Bende geçen sene Battle of Bosphorus alarak başladım. Daha hiçbir şey bilmiyordum çok zor çok karışık geliyordu her şey sonra hile ile oynadım biraz hiç zevkli gelmeyince bırakmıştım. Bu aralar malum olaylardan tekrardan başladım ve hilesiz şekilde. Zevk veriyor
Yani o sorunuza diğer tecrübeli arkadaşlar cevap verse daha doğru olur. Çünkü ben henüz oyunda Almanya ile oynamadım ve genel mantığını kavramaya çalışıyorum 2 kere Türkiye 1 kere Japonya tecrübem oldu sadecePeki 20 Oct. 1937'de 110 fabrika iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ben bu zamana kadar hoi oynamamışım.
Aşırı iyiymiş.
İdeal 100 Sivil olana kadar military basmayın benim tavsiyemHocalarım Almanya ile 1937'de 110 fabrika iyi mi?
Savaş yapmadım henüz.
Hilesiz harbiden çok daha zevkliymiş.