Neler Yeni

Home Gym/Fitness Hakkında

zwaige

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba evde 10x7,5 / 2x5 / 6x2.5 luk ağırlıklarım ve 2 dumbell , 1 bar , 1 z-barım bulunuyor. Maalesef gyme gidemediğimden evde çalışıyorum programım şöyle :
Pazartesi : Kol-Göğüs
Salı : Omuz-Arka Kol
Çarşamba : Off-day
Perşembe : Bacak
Cuma : Sırt

NOT:Göğüsüm gereksiz küçük 5-6 hareketli etkili önerirseniz sevinirim.

Programım böyle fakat birçoğu harekette yetersiz kalıyorum. Hangi bölgede hangi hareketleri çalışmalıyım. Her bölgede en az 4 hareket çalışmak istiyorum.

Ek olarak triceps çalışırken özellikle extension yaparken sağ dirseğim yerinden çıkçakmış gibi ağrıyor.

Yağ , kilo , boy ölçümü için yarın sağlık ocağına gideceğim randevu almam lazım mı ?

Şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Henüz 2 hafta oldu başlayalı şuanlık triceps ve biceps bu şekil

14y/o

Ekler

• 255D265F-747B-4309-BD19-186AF3A096DC.jpeg
    255D265F-747B-4309-BD19-186AF3A096DC.jpeg
    583.5 KB · Hit: 71
  • 3C41ACC9-E91A-4E94-9D26-8E3009122529.jpeg
    3C41ACC9-E91A-4E94-9D26-8E3009122529.jpeg
    737.4 KB · Hit: 73
Dostum evde benc sehpan var mı yoksa göğüs hareketlerini nasıl yapıyorsun?

programı şöyle düzeltebilirsin göğüs arka kol - omuz ön kol - sırt - bacak ve abs şeklinde yada full body yapmanı tavsiye ederim haftada 2 gün off verebilirsin yeni başlamışsın zaten

sağlık ocağı için gidiyorsun tc ni giriyon zaten sıra almış oluyorsun yani bizim burda öyle

göğüs olarak benc press yapabilirsin sonrasında aynı bencı yukarı kaldırıp üst göğüs ve diğer hareket olarakta fly, 4. hareket ise alt göğüs ama onu nasıl anlatacağımı bilemedim şöyle bir link bırakıyorum
daha yolun çok başındasın kesinlikle acele etme ve nasıl beslendiğini bilmediğim için temiz beslenip büyümeye çalış (günümüz türkiyesinde çok zor oluyor ) clean bulk a girebilirsin.
İyi çalışmalar ve diğer sporcuları dinliyerek kendini daha fazla bilgilendir

Dostum evde benc sehpan var mı yoksa göğüs hareketlerini nasıl yapıyorsun?

programı şöyle düzeltebilirsin göğüs arka kol - omuz ön kol - sırt - bacak ve abs şeklinde yada full body yapmanı tavsiye ederim haftada 2 gün off verebilirsin yeni başlamışsın zaten

sağlık ocağı için gidiyorsun tc ni giriyon zaten sıra almış oluyorsun yani bizim burda öyle

göğüs olarak benc press yapabilirsin sonrasında aynı bencı yukarı kaldırıp üst göğüs ve diğer hareket olarakta fly, 4. hareket ise alt göğüs ama onu nasıl anlatacağımı bilemedim şöyle bir link bırakıyorum
daha yolun çok başındasın kesinlikle acele etme ve nasıl beslendiğini bilmediğim için temiz beslenip büyümeye çalış (günümüz türkiyesinde çok zor oluyor ) clean bulk a girebilirsin.
İyi çalışmalar ve diğer sporcuları dinliyerek kendini daha fazla bilgilendir
hocam bench sehpam malesefki yok, 3 tane tabureyi birlestiriyorum üstüne minder seriyorum

Arkadaşlar merhaba evde 10x7,5 / 2x5 / 6x2.5 luk ağırlıklarım ve 2 dumbell , 1 bar , 1 z-barım bulunuyor. Maalesef gyme gidemediğimden evde çalışıyorum programım şöyle :

Programım böyle fakat birçoğu harekette yetersiz kalıyorum. Hangi bölgede hangi hareketleri çalışmalıyım. Her bölgede en az 4 hareket çalışmak istiyorum.

Ek olarak triceps çalışırken özellikle extension yaparken sağ dirseğim yerinden çıkçakmış gibi ağrıyor.

Yağ , kilo , boy ölçümü için yarın sağlık ocağına gideceğim randevu almam lazım mı ?

14y/o
sam sulek izle
@-CrawL bu konularda bilgili,ben 15 yaşındayım ama senin 2 katı kütlem var zamanla gelişecektir göğsün de.

Pzt göğüs triceps
Salı sırt biceps
Çarşamba Omuz bacak
Perşembe off
Bacağa da üst vücut kadar yoğunluk vermek istersen Çarşamba sadece bacak yap omuzu pazartesiye at. O attığın program saçma

en az 4 hareket yapmak istiyorum demişsin biraz fazla bence 3 yeterli verim almak odaklı yap hareketleri

14y/o
göğüs büyütmek için geniş şınav çek

Pzt göğüs triceps
Salı sırt biceps
Çarşamba Omuz bacak
Perşembe off
Bacağa da üst vücut kadar yoğunluk vermek istersen Çarşamba sadece bacak yap omuzu pazartesiye at. O attığın program saçma
anladım hocam. peki bu hareketler nasıl

Ekler

• IMG_0245.png
    IMG_0245.png
    282.3 KB · Hit: 64
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,779
Üyeler
173,417