Neler Yeni

Honda civic 1.6 ies teyp önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karagönlü
Bütçe
4000
Geçen ay ilk arabamı aldım 2001 model honda civic 1.6 ies içindeki teybine kadar her şey orjinal içindeki teyp kaset çalarlı herhangi bir girişi yok ve en ufak lakaya girdim mi bile kapanıyor onu değiştirip yerine sağlam bi teyp almak istiyorum bluetoothlu olması daha iyi olur ama ekran değil sadece teyp varsa önerebileceğiniz kullanıp memnun olduğunuz teyp şimdiden teşekkür ederim

elmira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sergen Aslan
Hocam bende 3-4 yıl önce bi 1.4is vardı. Onda pioneer svh521 gibi bir teyp vardı sesi gerçekten çok net çok güzel veriyordu. Bi araştır bulursun çok memnundum o netlikte başka teyp görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karagönlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

elmira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Sergen Aslan
sadece btden dolayı 1000 lira fazlasysa vermeni tavsiye etmem hocam zaten güzel kaliteli ses almak istiyorsan flash disk felan iyi olur ama ben iphonedan sorunsuz güzel hızlı bağlanıyordum bunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Karagönlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece btden dolayı 1000 lira fazlasysa vermeni tavsiye etmem hocam zaten güzel kaliteli ses almak istiyorsan flash disk felan iyi olur ama ben iphonedan sorunsuz güzel hızlı bağlanıyordum bunda.
Bencede hocam o 1000 liranın üstüne koyar 1 takım mid alırım teşekkür ederim hocam iyi akşamlar

Top Bottom