isimsizüye
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet doğru bildin bmw motorluşahinler swapli
evet doğru bildin bmw motorluşahinler swapli
bi zahmet yoksa stok şahin s2000 in baya gerisinde kalır ben Mercedes-Benz ciyim hele hele g63 amg serisi ///AMGevet doğru bildin bmw motorlu
turbolu şahin geçiyor ama s2000 o olay nasıl oluyor peki tanju akdoğanın araçbi zahmet yoksa stok şahin s2000 in baya gerisinde kalır ben Mercedes-Benz ciyim hele hele g63 amg serisi ///AMG
430bg fln dyno değerleri var t.akdoğanınturbolu şahin geçiyor ama s2000 o olay nasıl oluyor peki tanju akdoğanın araç
aynen öyle Supra yer yaİkisi de iğrenç arabalar.Supra bir girse ortama ortada ne S2000 ne tofaş ne de BMW'ci tayfa hiç bir şey bırakmaz.
yıllardır şu tofaş sevgisini anlayamadım neden o arabayı alırlarki düzgün bi araba almak varken düşündürücü hadi ucuz diyecez 20 tl oldular nerdeyse
Adam helal olsun geçti normalda s2000 geçmesi lazım tofaşda keleş ha
sadece paylaştım bea hocam. ben supracıyımyıllardır şu tofaş sevgisini anlayamadım neden o arabayı alırlarki düzgün bi araba almak varken düşündürücü hadi ucuz diyecez 20 TL oldular nerdeyse
supra kraldır o araca diyecek lafım yok niye alıyon diye ama şu en son modeli çok çirkin beasadece paylaştım bea hocam. ben supracıyım
bmw motoru nedir bea eski supraya binmek fırsat olmadı ama 2jz e30 bindim lamboyu geçtiksupra kraldır o araca diyecek lafım yok niye alıyon diye ama şu en son modeli çok çirkin bea
f1'e sokun belki türkiyeye faydası olurbmw motoru nedir bea eski supraya binmek fırsat olmadı ama 2jz e30 bindim lamboyu geçtik
hangi araç ?f1'e sokun belki türkiyeye faydası olur