DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Fxx k zaten pist arabası almam imkansız. İvmesi çok iyi. 12v motorun sesi offf.canım benim suprada 400km yapıyor
Fxx k zaten pist arabası almam imkansız. İvmesi çok iyi. 12v motorun sesi offf.canım benim suprada 400km yapıyor
ferracilerle pek uğraşılmaz 2jz yi bi kapıştır bakayım ferrari yi lamboyu geçiyorFxx k zaten pist arabası almam imkansız. İvmesi çok iyi. 12v motorun sesi offf.
Hangi ferrariyi hangi lambo ?ferracilerle pek uğraşılmaz 2jz yi bi kapıştır bakayım ferrari yi lamboyu geçiyor
Yiğidi öldür hakkını yeme Supra reyiz iyi dövüyor motorlarıben sadece mizah yapıyorum 400km yı bea
Aynen öyle e36 2jz vardı ismail çamda adam sattı e36 2jz nin kovboyu o adamdı hondacı bebelerin eline düşmüş malesef korkularından 2 vitese atmaya korkuyorlar bursa plakalıYiğidi öldür hakkını yeme Supra reyiz iyi dövüyor motorları
Hocam o piste de fena yahu GT2 RS 400 KM/H olarak gözüküyor 488 Pista ise 360-370 KM/H benim bildiğim uçuyorlar yavNürburgring le la Monza adamdır.
Supra da iyi ama. Suprada nascarda tur atmak isterdim. Ama fxx k ile daha çok isterdim.ben sadece mizah yapıyorum 400km yı bea
Motorcuların korkulu rüyası 1.Supra 2.GTR aga.Aynen öyle e36 2jz vardı ismail çamda adam sattı e36 2jz nin kovboyu o adamdı hondacı bebelerin eline düşmüş malesef korkularından 2 vitese atmaya korkuyorlar bursa plakalı
ismail çamda tokatlıyor ama