Nk alınmaz bence. Duke olabilir, ama yine de çok hız yapma peşinde olma derim.Honda activa 125 aldım daha yeni 2023 9bin kmde ama ful ibre dipte gidiyom yetmiyo ktm duke 250 istiyodum ama şuan para yok sizce üstüne 10k verip 2023 2024 nk almak mantıklımı yoksa 4-5ay bekleyip 2022-23 duke 250 mi alsam
bende aynı şekilde düşünüyorumNk alınmaz bence. Duke olabilir, ama yine de çok hız yapma peşinde olma derim.
valla müsait yol olunca tutamıyom kendımı kış tam gelmeden değiştiresim var motoru ama işte guzel takasda bı ılan bulmak zor duke da ondan nk ya bakıyodum da bilemıyorum benıde az korkutuyoNk alınmaz bence. Duke olabilir, ama yine de çok hız yapma peşinde olma derim.
knk duke ıcın 50k gerekıyor actıva satsam üstüne max 5 falan ekleyıp 10bın km veya altında nk alayım ona bıneyım hem uygun fıyatı hemde vıteslı motorum olmus olur tadını alırım belkı 2 ay sonra sıkılırım hevesımı alırım scootera geçerım ama ns200 e de baktım bana hantal gıbı gelıyor duruşunu sevmıyorum n160 kullandım pulsar guzeldı ama nedense pek hıtap etmıyosen kendini biliyorsan duke a geç derim. ama yok ben duke sürerken dip gaz giderim diyorsan en azından ns200 e geçmeni öneririm çünkü duke torklu bir motor kullanırken dikkatli olman gerekiyor.