- Reaksiyon skoru
- 7,907
kanka 11 kamerası prosunu bile tokatlar amaAynı paraya iPhone 11 almak varken alınmaz (!)
Ayfon 11 mi kaldi kutusunda paslanmiştır üretimi ne zaman durduAynı paraya iPhone 11 almak varken alınmaz (!)
Bende 90 olanı var on kamera ve arka kamera olarak 12 promax la karşılastirdim yan yana gün ışığında honor 90 kamera olarak fena tokatladı. İnanmayan test etsin baksın.Kan
kanka 11 kamerası prosunu bile tokatlar ama
Sanmıyorum kanka. İşlemci ve kamera olarak çok gerideler hala. 1080p 30 fps kamera koymaya çalışıyorlar hala o paralara. Ön kamera olarak da hepsinden iyi hala 4k 60 fps verebilen android nadir Samsung telefonlar dışındaBende 90 olanı var on kamera ve arka kamera olarak 12 promax la karşılastirdim yan yana gün ışığında honor 90 kamera olarak fena tokatladı. İnanmayan test etsin baksın.
Test et hocam test etmesem neyse bende inanmadım ama şok oldumSanmıyorum kanka. İşlemci ve kamera olarak çok gerideler hala. 1080p 30 fps kamera koymaya çalışıyorlar hala o paralara. Ön kamera olarak da hepsinden iyi hala 4k 60 fps verebilen android nadir Samsung telefonlar dışında![]()
29999İlk çıktığında 19.999TL değil miydi?
Arayüz yazılımı bı çok android markasından daha iyi, daha kullanışlıHonor denen cihazların arayüz ios cakmasi yapılmaya çalışılmış, oyuncak telefon gibi bir arayüz ve yazılım bulunduruyor. Gidip Apple kiyaslayanlara diyorumSaçmalıyorsunuz.