Öneri Honor earbuds 2 lite ses modları deneyimim

MkaanAtak

80+
Reaksiyon skoru
36

Honor earbuds 2 lite ses modları deneyimim

Honor earbuds 2 lite bizlere 2 farklı ses modu sunarak hayatımızı kolaylaştırıyor bizlere de dengeli ve detaylı ses ile zengin derinlikte bas sağlıyor.

Farkındalık modu:

Farkındalık modu ile kulaklığınızı hiç çıkarmadan etrafınızda ki bütün sesleri rahatça duyabiliyorsunuz.
Toplantılarda, işinizi yaparken, arkadaşlarınız ile konuşurken etrafınızı duyabiliyorken şarkılarınızı rahatça dinleyebilirsiniz. En çok verimi alabilmek için dinlediğiniz sesin sesi kısık veya kapalı olmalı unutmayın. 2 hafta boyunca bu modu aktif olarak kullandım ve benim kulağımdan daha iyi ses veriyor, kulaklığı çıkarınca etraftan detaylı ve yüksek şekilde duyamıyorum.
1629290884331.png

Aktif gürültü engelleme modu:

Honor earbuds 2 lite iç ve dış yapısı olarak gürültüyü engellemek için tasarlandı.
İki adet Mikro-Elektro-Mekanik Sistemli silikon mikrofonla donatılan HONOR Earbuds 2 Lite, geleneksel dalga gürültü azaltma teknolojisi ve bir Derin Nöral Ağ algoritması sayesinde metro, otobüs gibi insan gürültüsü olan ortamlarda size gürültü vermeyerek stereo müzik keyfi veriyor. Ankara metrosunun en aktif olduğu saatlerde bile denedim ve çok az ses duyabiliyordum. Müzik açıkken yanınızda hiçbir şey duyamazsınız.
1629290959977.png

Bu modları açmak için yapmanız gerekenler:

Müzik kapalıyken denemeniz tavsiyemdir.
Sıradan mod ile başlayan kulaklığa parmağınızla 2sn basılı tutarak aktif gürültü engelleme modunu açarsınız, 2 sn daha basılı tutarsanız farkındalık modunu açarsınız. Hangi moda olduğunuzu anlamak içinde 2 kulaklığı takın dışarıdaki sesleri duyamıyorsanız veya az duruyorsanız aktif gürültü engelleme modundadır. 2 kulaklık takılıyken 1’iniz çıkartırsanız kulaklıktan gelen ses kesildiyse farkındalık modundasınızdır.

1629291111245.png

Geri