Neler Yeni

Honor Magic 6 Pro'nun Instagram desteği var mı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhabalar, forumu bir süredir telefon konularıyla meşgul ediyorum ancak halen bir karara varamadım telefon araştırırken Honor Magic 6 Pro'ya denk geldim ne yalan söyleyeyim telefona hayran kaldım ancak android tarafındaki bazı sıkıntılar var instagramda kalite düşmesi vesaire o sorun bu modelde var mı telefonu direkt olarak kamera ve ekran için alacağım

şahin doğan

80+ Platinum
En net cevabı DH Magic 6 Pro ana konudan alırsın. Fotoğrafta kurtarır ama video tarafında hala başarılı sayılmaz bana göre.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En net cevabı DH Magic 6 Pro ana konudan alırsın. Fotoğrafta kurtarır ama video tarafında hala başarılı sayılmaz bana göre.
Video konusunda çok bir beklentim yok genel olarak fotoğraf ve selfie düşünüyorum 50-60k bandında bu konularda öneriniz var mı ekran kamera ve stabilite önemli benim için

şahin doğan

80+ Platinum
Video konusunda çok bir beklentim yok genel olarak fotoğraf ve selfie düşünüyorum 50-60k bandında bu konularda öneriniz var mı ekran kamera ve stabilite önemli benim için
60K bandında 2. ele güvenen birisi için kesinlikle ilk önerim 15 Pro olur, kendim de kullanıyorum çok çok memnunum. 2. ele güvenmiyorsan Magic 6 Pro yerine öncelikle S24 Ultra, ondan sonra Vivo X100 Pro öneririm. Magic 6 Pro 3. önerim olur gibi duruyor.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
60K bandında 2. ele güvenen birisi için kesinlikle ilk önerim 15 Pro olur, kendim de kullanıyorum çok çok memnunum. 2. ele güvenmiyorsan Magic 6 Pro yerine öncelikle S24 Ultra, ondan sonra Vivo X100 Pro öneririm. Magic 6 Pro 3. önerim olur gibi duruyor.
Hayatımda hiç 2. el bir telefon almadım hatta hiçbir şey almadım güvensiz geliyor nelere dikkat etmem gerekiyor ve 60kya alacağım 15 pro 0a yakın olur değil mi

şahin doğan

80+ Platinum
Hayatımda hiç 2. el bir telefon almadım hatta hiçbir şey almadım güvensiz geliyor nelere dikkat etmem gerekiyor ve 60kya alacağım 15 pro 0a yakın olur değil mi
60K civarına alacağın 15 Pro'larda 1 yıla yakın garanti oluyor, Pil genelde 90 üstü oluyor. Garanti olduktan sonra gerisinin pek bir önemi yok. Temiz olması ve pilin 90 üstü olması yeterli.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhabalar, forumu bir süredir telefon konularıyla meşgul ediyorum ancak halen bir karara varamadım telefon araştırırken Honor Magic 6 Pro'ya denk geldim ne yalan söyleyeyim telefona hayran kaldım ancak android tarafındaki bazı sıkıntılar var instagramda kalite düşmesi vesaire o sorun bu modelde var mı telefonu direkt olarak kamera ve ekran için alacağım
instagram konusunda cok endiseleniyorsan 60-65k civari S24 Ultra var telefoto kamerasi disinda her acidan daha iyi bir telefon bana gore onun instagram ile anlasmasi var artik o sorun kalmadi cok

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Ben olsam Samsung S25 serisini bekleyip Samsung S25+ alırdım.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
60K civarına alacağın 15 Pro'larda 1 yıla yakın garanti oluyor, Pil genelde 90 üstü oluyor. Garanti olduktan sonra gerisinin pek bir önemi yok. Temiz olması ve pilin 90 üstü olması yeterli.
yurtdışı cihazlar hakkında ne düşünüyorsunuz 2 tane yd almak mantıklı mı
instagram konusunda cok endiseleniyorsan 60-65k civari S24 Ultra var telefoto kamerasi disinda her acidan daha iyi bir telefon bana gore onun instagram ile anlasmasi var artik o sorun kalmadi cok
yani fotoğraf paylaşacağım platformların %75i mark'ın platformu o yüzden gerekiyor gibi geliyor bana
Ben olsam Samsung S25 serisini bekleyip Samsung S25+ alırdım.
Samsung tablet vesaire kullanıyorum güzel ama hiç teknik desteğini beğenmiyorum birde kamera olarak dxomarkta ilk 30a zor giriyorlar

şahin doğan

80+ Platinum

EsdeathSama

80+ Bronze
Instagram vb. sosyal medya platformları önemliyse en baba androidi bile önermem. S24 ultra kullanan biri olarak iphoneların bariz farkla önde olduğunu itiraf etmeliyim. Belki normal kamerada iyi olabilirler ama uygulamaların kameralarında sıkıntılılar.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
2 Tane aldığında TR fiyatına geliyor zaten mantığı yok.
Anlıyorum teşekkürler
Instagram vb. sosyal medya platformları önemliyse en baba androidi bile önermem. S24 ultra kullanan biri olarak iphoneların bariz farkla önde olduğunu itiraf etmeliyim. Belki normal kamerada iyi olabilirler ama uygulamaların kameralarında sıkıntılılar.
60k bandına sizin öneriniz ne olur 0 ip 16 vesaire mi almalıyım yoksa 2. elden mi aramalıyım

EsdeathSama

80+ Bronze
Anlıyorum teşekkürler

60k bandına sizin öneriniz ne olur 0 ip 16 vesaire mi almalıyım yoksa 2. elden mi aramalıyım
İkinci eli dert etmiyorsanız o fiyata 15 pro-pm bulunabilir sanırım.

Pro veya pro max model bir iphone kullanmadım o yüzden kamerası şöyle iyidir-kötüdür diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,936
Üyeler
164,219
Son üye
erica
Top Bottom