Öneri Honor pad x9 8gb versiyon alınır mı?

honor pad x9 8 gb ram kullanıyorum canavar gibi hocam... alabilirsin tek sorunu youtube uygulamasında 1080p üzeri açmıyor ama tarayıcıda 4kya kadar açabiliyorsun kasmadan takılmadan oynatıyor. Canavar gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

honor pad x9 8 gb ram kullanıyorum canavar gibi kanka... alabilirsin tek sorunu youtube uygulamasında 1080p üzeri açmıyor ama tarayıcıda 4kya kadar açabiliyorsun kasmadan takılmadan oynatıyor. Canavar gibi
Hepsiburada da kılıfla beraber 6200dü kaçırma... 4gb ram kılıfsız 5000tl kılıf alsan zaten 5500 oluyor en kötü 4gb ramı 500e almak mantıklı 8 al geç

Son düzenleme:
honor pad x9 8 gb ram kullanıyorum canavar gibi kanka... alabilirsin tek sorunu youtube uygulamasında 1080p üzeri açmıyor ama tarayıcıda 4kya kadar açabiliyorsun kasmadan takılmadan oynatıyor. Canavar gibi

Hepsiburada da kılıfla beraber 6200dü kaçırma... 4gb ram kılıfsız 5000tl kılıf alsan zaten 5500 oluyor en kötü 4gb ramı 500e almak mantıklı 8 al geç
YouTube sorunu anlayamadın neden öyle acaba

Samsung a9 plus veya redmi pad se bakarken gördüm çözünürlük ve ses çok iyi yazmışlar sizin yorumunuz nasıl bu konuda

YouTube sorunu anlayamadın neden öyle acaba

Samsung a9 plus veya redmi pad se bakarken gördüm çözünürlük ve ses çok iyi yazmışlar sizin yorumunuz nasıl bu konuda
Hocam ses olarak ve ekran olarak honora bayıldım ben bilmiyorum sansung kullanmadım redmi pad se ise kılıf vs pahalı geliyordu onada bakabilirsin tabi ki sana kalmış. honor un renk paleti gayet yerinde bu uygulama sorununu anlamadım kanka bende bazı vıdeolarda 4k oynatıyor cunku nadirde olsa tamamen yazılımla kaynaklı sanırım.. araştırma yaptım ama detaylı bilgi göremedim.

Son düzenleme:
kanka ses olarak ve ekran olarak honora bayıldım ben bilmiyorum sansung kullanmadım redmi pad se ise kılıf vs pahalı geliyordu onada bakabilirsin tabi ki sana kalmış. honor un renk paleti gayet yerinde bu uygulama sorununu anlamadım kanka bende bazı vıdeolarda 4k oynatıyor cunku nadirde olsa tamamen yazılımla kaynaklı sanırım.. araştırma yaptım ama detaylı bilgi göremedim.
Teşekkürler 👍

Oyun vs oynayacaksan Samsung Tab A9+, Sadece film video falan izleyeceksen Honor Pad X9.
işlemci konusunda da çok bir fark yok gözle görünen bariz. Honor üzmez

hocam gidip yerinde inceleme imkanınız varsa yerinde bakmanızı tavsiye ederim cihazlara benim imkanım yok yaşadığım yer küçük olduğu için.

Oyun yok hocam roblox oynuyor çocuklar başka oyun oynayacak kimse yok onu da açar kanımca
hocam son olarak xiaomi demişsin de onun işlemci 680 sanırım honordan düşük kılıf vs derken 7500 i bulur xiomi okadar çıkacaksan samsung fe serisi alman daha doğru olur. ama aksi takdirde kılıf 8gb ram vs honor kaçmaz fırsat direk al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,116
Üyeler
175,164
Son üye
Xanthuss
Geri