yoldangecenbiri
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
normalde a11+ alacaktım ancak mağazaya gittiğimde çalışan indirim de olduğunu söyleyerek bana honor x9a aldırdı sizce hata mı yaptım ?
inanma şu çalışanlara adam cebine kattı parasınınormalde a11+ alacaktım ancak mağazaya gittiğimde çalışan indirim de olduğunu söyleyerek bana honor x9a aldırdı sizce hata mı yaptım ?
evet a11 plus daha iyi hata yaptınnormalde a11+ alacaktım ancak mağazaya gittiğimde çalışan indirim de olduğunu söyleyerek bana honor x9a aldırdı sizce hata mı yaptım ?
9 bin lira ama alacak olsam a11 plus ın 6 gb modelini alacaktıminanma şu çalışanlara adam cebine kattı parasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne kadar verdin
kutusunu açma iade et
X9a'nın işlemcisi epey eski ve güçsüz. Komisyoncuların yatacak yeri yok.9 bin lira ama alacak olsam a11 plus ın 6 gb modelini alacaktım
ekran falan da taktırdım iade edemem herhalde kutuyuda açtım çünküX9a'nın işlemcisi epey eski ve güçsüz. Komisyoncuların yatacak yeri yok.
Niye üstüne gidiyorsunuz. Herkes bi kere bu olayı yaşar.pad x9a işlemcisi o kadar kötü ki 4 gb varmış gibi performans alırsın nerdeyse
hayırlı olsun mağaza personeli kazığınız