Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
Maximum 400tl bandında hoparlör ne önerirsiniz cızırtı yapmasın yeter oyun ve video izlicem
Maximum 400tl bandında hoparlör ne önerirsiniz cızırtı yapmasın yeter oyun ve video izlicem
Teşekkür ederim bakacağım bunaAula N-108 1+1 USB/Aux Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker Ses Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula N-108 1+1 USB/Aux Stereo 2.0 RGB Masaüstü Gaming Oyuncu Hoparlör Speaker Ses Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
AUX ile USB modeller arasında fark olur önceliği USB modellere vermelisin 10w diye attım iş görür umarım bu fiyat bandında iyi bir şey bulmak taş ocağında altın aramak gibiTeşekkür ederim bakacağım buna alırım muhtemelen polo smart pgs 403 aldım yüksek seste kalite okuldaki akıllı tahtaların kalitesine dönüyor iade edip bu aula n108 alcam
Yani iade edip aula almaya değermi sizceAUX ile USB modeller arasında fark olur önceliği USB modellere vermelisin 10w diye attım iş görür umarım bu fiyat bandında iyi bir şey bulmak taş ocağında altın aramak gibi
bu fiyat bandında iyi bir şey bulabileceğini sanmıyorum ama denemek gerekYani iade edip aula almaya değermi sizce