Anlamadım be reis babamın Hopisi var onunla oluyo muVarsayılan tarayıcınızı hopi üstünden yandex yaptıktan sonra 2 hafta içerisinde 3 arama yapıp alabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
100 paracık ne işe yarıyorHopi uygulamasını açın orda ilk sayfada kampanya var tıklayınca tek tek yönlendiriyor
Başkasının hesabından kendi istanbul kartıma yükleyebiliyor muyum?Ben direk İstanbul karta yükleyip kullanıyorum uygulama içinden de dijital kodlar falan alınabiliyor
2 hafta kim beklicek yavVarsayılan tarayıcınızı hopi üstünden yandex yaptıktan sonra 2 hafta içerisinde 3 arama yapıp alabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
Arama sonuçlarını ve algoritmayı bozuyor mu ki?bu kampanyalar yüzünden yalama oldu safari , google yandex arası
100 lira mı oluyıorBen direk İstanbul karta yükleyip kullanıyorum uygulama içinden de dijital kodlar falan alınabiliyor
bunun yerine yandexten üye olursanız 3 gün kullanıma 250 lira ptt kodu veriyor alt limitsizVarsayılan tarayıcınızı hopi üstünden yandex yaptıktan sonra 2 hafta içerisinde 3 arama yapıp alabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle