o nasıl oluyor 2 sini beraber yaparızbunun yerine yandexten üye olursanız 3 gün kullanıma 250 lira ptt kodu veriyor alt limitsiz
Ptt koduyla ne yapılıyor ki mağazası bomboş.bunun yerine yandexten üye olursanız 3 gün kullanıma 250 lira ptt kodu veriyor alt limitsiz
Ben hopi kodu almıştım daha önceden şimdi aynı telefon üzerinden ama başka numaradan alamaz mıyım bunu3 arama yaptıktan bi gün sonra falan veriyor
Detaylandırır mısın?bunun yerine yandexten üye olursanız 3 gün kullanıma 250 lira ptt kodu veriyor alt limitsiz
RezDetaylandırır mısın?
daha detaylı bir tutorial yapamaz mısınızVarsayılan tarayıcınızı hopi üstünden yandex yaptıktan sonra 2 hafta içerisinde 3 arama yapıp alabilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
Detaylandırır mısın?
Şu linkten girip öğrenebilirsiniz. Kullanım şartları bölümünde açıkça yazıyor. Tıkla kazan diyip yönlendirmeleri takip edin. Varsayılan arama motorunuzu yandex seçtikten sonra arama motorunuza geri gelin telefon numaranızı gireceğiniz alan çıkacak onu girdikten sonra. 2 hafta içerisinde farklı günlerde arama yapın.daha detaylı bir tutorial yapamaz mısınız
250TL veriyor diyen arkadaşı merak etmiştimŞu linkten girip öğrenebilirsiniz. Kullanım şartları bölümünde açıkça yazıyor. Tıkla kazan diyip yönlendirmeleri takip edin. Varsayılan arama motorunuzu yandex seçtikten sonra arama motorunuza geri gelin telefon numaranızı gireceğiniz alan çıkacak onu girdikten sonra. 2 hafta içerisinde farklı günlerde arama yapın.
![]()
Tıkla kazan butonuyla yönlenip arama motorunu Yandex yaparak 2 haftada farklı günlerde 3 arama gerçekleştir, 100 Paracık kazan. Detaylar aşağıda. - Hopi
Tıkla kazan butonuyla yönlenip arama motorunu Yandex yaparak 2 haftada farklı günlerde 3 arama gerçekleştir, 100 Paracık kazan. Detaylar aşağıda. fırsatı Hopi’de! Kampanyadan faydalanmak için hemen tıkla!hps.bz
Aynı mantık o da. 200TL olması lazım.250TL veriyor diyen arkadaşı merak etmiştim