Dostum eğer Rdr 2, Cyberpunk, Death Stranding, Mafia definetive Edition falan sahipsen evet alınır. Yoksa alınmaz. Boş açık dünya oyunu. Onun yerine far cry Primal alabilirsin.Horizon Zero Dawn 165TL'ye almaya değer mi? Epic indirimlerinde kuponla almadım pişmanım.Başka önerileriniz varsa da yazabilirsiniz.
d-d-dostumfar cry Primal
Ne alaka olum Zero dawn a o kadar para vereceğine bunu oynasın. Benim en sevdiğim far cry serisi oyunu primaldir.d-d-dostum
o oyundan uzak dur
yerine far cry Primal alabilirsin.
Zero Dawn'ın Hikayesi İyidir Ve İndirimde alıbabilir bir oyunNe alaka olum Zero dawn a o kadar para vereceğine bunu oynasın. Benim en sevdiğim far cry serisi oyunu primaldir.
Ps özel oyunu deneyimlemek istersen bir bak derim ama daha iyi oyunlar var tabi o bütçede.Horizon Zero Dawn 165TL'ye almaya değer mi? Epic indirimlerinde kuponla almadım pişmanım.Başka önerileriniz varsa da yazabilirsiniz.
Aga zero dawn far cry benzeri bir oyun. Ona o kadar para vereceğine Primal alsın işte.Onun yerine RDR2, WİTCHER 3, FF 15 gibi oyunlar var. Bu oyun güzel ama o kadar parayı haketmiyor bence. Max 100 TL ödenmeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
165 liraya saydığım oyunları almak daha iyi. Bu oyun 100 lira yukarısını hak etmiyor.Zero Dawn'ın Hikayesi İyidir Ve İndirimde alıbabilir bir oyun
Bir ara 77 liraya düşmüş. Ne ara düştüyse hiç bilmiyorum. Keşke 77 ye düşseydi de alsaydık.kupon varken 275 liraydı indirime sonra girdi
ben de 100 liraya düşmesini bekliyorum oyunu playstation'da bedava verdiler 175 lira nedir yav