Yamayı buldunmu bende arıyorum daSteam direk alirsan 24 saatte iade ediliyor ama 275 TL ben key aldim 190 TL key iadesi yok.
Site 18 TL aylık para istiyor türkçe yamalar için vermek istemiyorum bakalim bulursam bedava yükleyecem hemen.
Bu nasıl bir cevap kardeşim? Neden biz kendi ülkemizde kendi dilimizde bir şey yapamıyoruz ki? Bir çevirmeyi yapamıyor mu koskoca Sony. Japonlar dedik bir örnekte onlardan veriyim. Onlar İngilizcenin İ'sini bilmezken kimse İngilizce'mi geliştireyim demiyor. Hatta dublaj bile yapılsın. Neden olmasın ki? Türkiye çoğu ülkeden çok daha iyi sanatçılara sahip. Umarım yanlış anlamamışsındır sürç-ü lisan ettiysek affola.İşin kolayına geçmek yerine, İngilizcenizi geliştirseniz?
Hem bir sürü bilmediğiniz kelime öğrenmiş olursunuz.
Ha illa diyorsan, ben yama istiyorum.
Bende yok.
yok paralı olarak var sadeceYamayı buldunmu bende arıyorum da
Haklısın ama İngilizce artık Dünya dili, dünyada herkesin konuştuğu tek dil bu. Ayrıca Japonların neredeyse hepsi İngilizce bilirBu nasıl bir cevap kardeşim? Neden biz kendi ülkemizde kendi dilimizde bir şey yapamıyoruz ki? Bir çevirmeyi yapamıyor mu koskoca Sony. Japonlar dedik bir örnekte onlardan veriyim. Onlar İngilizcenin İ'sini bilmezken kimse İngilizce'mi geliştireyim demiyor. Hatta dublaj bile yapılsın. Neden olmasın ki? Türkiye çoğu ülkeden çok daha iyi sanatçılara sahip. Umarım yanlış anlamamışsındır sürç-ü lisan ettiysek affola.
Üyelik sisteminde aylık 15 TL + KDV (Toplam 18 TL) gibi tek plan bir ücret karşılığında bütün yamalara sahip olacaksınız. Üyelik bittikten sonra oyunun güncelleme alması, oyunu/yamayı silmeniz veya bilgisayarınıza format atmanız gibi durumlara kadar yamaya erişebileceksiniz.