Horizon Zero Dawn Complete Edition Türkçe

panda74

80+
Reaksiyon skoru
100
Eneba 190 tl steam key aldım yükledim ama bir şey farkettim pc türkçe yama bedava yok. geri iadesi de yok zaten güzel oyun anonymousceviri sitesine üye olan hediye verebilir mi dosyayı acaba ?

İşin kolayına geçmek yerine, İngilizcenizi geliştirseniz?

Hem bir sürü bilmediğiniz kelime öğrenmiş olursunuz.

Ha illa diyorsan, ben yama istiyorum.
Bende yok.

İade edilmiyor mu
Ben de çok istiyorum oynamayı ama türkçe yaması olsa
Hocam yapabilirsen yamanın fiyatı konusunda bilgilendir

Steam direk alirsan 24 saatte iade ediliyor ama 275 tl ben key aldim 190 tl key iadesi yok.
Site 18 tl aylık para istiyor türkçe yamalar için vermek istemiyorum bakalim bulursam bedava yükleyecem hemen.

Steam direk alirsan 24 saatte iade ediliyor ama 275 TL ben key aldim 190 TL key iadesi yok.
Site 18 TL aylık para istiyor türkçe yamalar için vermek istemiyorum bakalim bulursam bedava yükleyecem hemen.
Yamayı buldunmu bende arıyorum da

İşin kolayına geçmek yerine, İngilizcenizi geliştirseniz?

Hem bir sürü bilmediğiniz kelime öğrenmiş olursunuz.

Ha illa diyorsan, ben yama istiyorum.
Bende yok.
Bu nasıl bir cevap kardeşim? Neden biz kendi ülkemizde kendi dilimizde bir şey yapamıyoruz ki? Bir çevirmeyi yapamıyor mu koskoca Sony. Japonlar dedik bir örnekte onlardan veriyim. Onlar İngilizcenin İ'sini bilmezken kimse İngilizce'mi geliştireyim demiyor. Hatta dublaj bile yapılsın. Neden olmasın ki? Türkiye çoğu ülkeden çok daha iyi sanatçılara sahip. Umarım yanlış anlamamışsındır sürç-ü lisan ettiysek affola.

Bu nasıl bir cevap kardeşim? Neden biz kendi ülkemizde kendi dilimizde bir şey yapamıyoruz ki? Bir çevirmeyi yapamıyor mu koskoca Sony. Japonlar dedik bir örnekte onlardan veriyim. Onlar İngilizcenin İ'sini bilmezken kimse İngilizce'mi geliştireyim demiyor. Hatta dublaj bile yapılsın. Neden olmasın ki? Türkiye çoğu ülkeden çok daha iyi sanatçılara sahip. Umarım yanlış anlamamışsındır sürç-ü lisan ettiysek affola.

Haklısın ama İngilizce artık Dünya dili, dünyada herkesin konuştuğu tek dil bu. Ayrıca Japonların neredeyse hepsi İngilizce bilir :) Keşke Türkçe dublaj çıksa her oyuna dediğiniz gibi.

Üyelik sisteminde yazan şu yazıyı okuyun.
Üyelik sisteminde aylık 15 TL + KDV (Toplam 18 TL) gibi tek plan bir ücret karşılığında bütün yamalara sahip olacaksınız. Üyelik bittikten sonra oyunun güncelleme alması, oyunu/yamayı silmeniz veya bilgisayarınıza format atmanız gibi durumlara kadar yamaya erişebileceksiniz.

Geri