Neler Yeni

Öneri Horizon Zero Dawn Oynanır mı ?

cemtastan2301

80+ Gold
Biliyorum her konuda söylüyorum bunu ama yine de belirtmek isterim açık dünya oyunlarını çok seviyorum, bu oyunu çıktığından beri takip ediyorum ve çok fazla oynamak istiyordum ancak sistemim el vermiyordu. Şimdi oynayabilirim ama ben yine de sormak istiyorum çünkü Epic Games'de 50-100 GB boş alan gerekli yazıyor ve benim internetim çok kötü olduğu için uzun bir süre beklemem gerekir inmesini yani pişman olmak istemiyorum. Oynamaya değer mi sizce ? Fiyata takılmadan yorumlarsanız mutlu olurum.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Oyun çok bir güzel olduğunu söyleyemem. Boş açık dünya oyunlarından.
İlk çıktığı zaman denemiştim ve PC portu aşırı kötüydü. Grafik ayarları falan değişmiyordu, FPS drop sorunları gibi şeyler vardı. Sonradan düzeldiğini duymuştum ama deneyimlemedim. Çok oyunsuz kaldıysan bir deneyebilirsin.

cemtastan2301

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun çok bir güzel olduğunu söyleyemem. Boş açık dünya oyunlarından.
İlk çıktığı zaman denemiştim ve PC portu aşırı kötüydü. Grafik ayarları falan değişmiyordu, FPS drop sorunları gibi şeyler vardı. Sonradan düzeldiğini duymuştum ama deneyimlemedim. Çok oyunsuz kaldıysan bir deneyebilirsin.
Boş açık dünya oyunu tam bana göre hocam. :D

cemtastan2301

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Ps için çıkmış güzel oyunlardan biridir. Ps sattırmıştır. Pc dönüşümü zamanında amd ekran kartları ile ilgili bir sorun olduğunu duymuştum ama düzeltildi diye biliyorum. Bazı mekaniklere takılmazsanız çoğu anlamda iyi bir oyun. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.

cemtastan2301

80+ Gold
Ps için çıkmış güzel oyunlardan biridir. Ps sattırmıştır. Pc dönüşümü zamanında amd ekran kartları ile ilgili bir sorun olduğunu duymuştum ama düzeltildi diye biliyorum. Bazı mekaniklere takılmazsanız çoğu anlamda iyi bir oyun. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.
NVIDIA kullanıyorum yani oynanır değil mi ?

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Top Bottom