Duşa kabin sipariş vermiştim horoz lojistik getirdi getirmek ne kelime ürünün yarısı yoktu ve getiren arkadaş sokağın ortasina bırakıp gitmiş ve ne aradı ne bişey yaptı dışarı çıktım bi baktım yolda duşa kabin calinsa suçlusu onlardıBir ürün almayı düşünüyorum ama horoz lojistik ile gönderim yapılıyor. Çok mu yavaş acaba kullanan oldu mu? Hızlı yavaş yorumlari çok karışık
@Mehmet
Yavaşlıkları kabul zaten acelem yok yine de dağıtımda gün içinde teslim edilecek diyip teslim etmeme hakları doğmaz.lojistik firmaları genel anlamda yavaş oluyor
bunun sebebi olarak da daha ağır eşyaları taşımalarından dolayı görüyorum
Umarım öyle olmaz.Duşa kabin sipariş vermiştim horoz lojistik getirdi getirmek ne kelime ürünün yarısı yoktu ve getiren arkadaş sokağın ortasina bırakıp gitmiş ve ne aradı ne bişey yaptı dışarı çıktım bi baktım yolda duşa kabin calinsa suçlusu onlardı
yetiştiremezlerse teslim edilemez bir sonraki güne aksarYavaşlıkları kabul zaten acelem yok yine de dağıtımda gün içinde teslim edilecek diyip teslim etmeme hakları doğmaz.
Umarım öyle olmaz.
Olmaz.yetiştiremezlerse teslim edilemez bir sonraki güne aksar
gün içinde teslim edilecek yazması normal amaOlmaz.Gün içerisinde teslim edilecek yazıyorlar ve canlı destekten de evde yoktunuz diyorlar.
Tek bana olsa bu sorun insanlık hali tabii yetişmeyebilir ama tek bana değil ki?
11 gün mü? çok fazla.
Aman Sakın Bulaşayım Deme, Bir Tv Ve Tv Ünitesi Aldım HepsiBurada.Com'Dan İkisinide 25Gün İçerisinde Getirdiler . Müşteri Temsilcileri İlgisizler Sürekli Sizleri Oyalıyorlar Aman Diyeyim Bulaşma Çok Uğraşırsın Başın Çok Ağrır .Bir ürün almayı düşünüyorum ama horoz lojistik ile gönderim yapılıyor. Çok mu yavaş acaba kullanan oldu mu? Hızlı yavaş yorumlari çok karışık
@Mehmet
Gerçekten çok fazla hem de 2 kez dağıtıma çıktı.11 gün mü? çok fazla.
Bende ilgilendiler hocam en azındanAman Sakın Bulaşayım Deme, Bir Tv Ve Tv Ünitesi Aldım HepsiBurada.Com'Dan İkisinide 25Gün İçerisinde Getirdiler . Müşteri Temsilcileri İlgisizler Sürekli Sizleri Oyalıyorlar Aman Diyeyim Bulaşma Çok Uğraşırsın Başın Çok Ağrır .
Şanslıymışsın, Ben Çok Uğraştım En Son Hepsiburadayı Aradım Onlar Kendileri Görüştü Horoz Lojistik İle Ondan Sonra Getirdiler . Ve Hepsiburada'Dan Ceza YedilerGerçekten çok fazla hem de 2 kez dağıtıma çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende ilgilendiler hocam en azından