Neler Yeni

Horoz Lojistik Çok Mu Yavaş?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Edit: ayın 19unda dağıtımda denildi. Ama gelmedi. Bugün canlı desteğe yazdım adreste mi yoktunuz dedi. Gerçekten yazılanlar kadar kötü bir şirket. Hala bekliyorum gelmesini.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bir ürün almayı düşünüyorum ama horoz lojistik ile gönderim yapılıyor. Çok mu yavaş acaba kullanan oldu mu? Hızlı yavaş yorumlari çok karışık
@Mehmet
Duşa kabin sipariş vermiştim horoz lojistik getirdi getirmek ne kelime ürünün yarısı yoktu ve getiren arkadaş sokağın ortasina bırakıp gitmiş ve ne aradı ne bişey yaptı dışarı çıktım bi baktım yolda duşa kabin calinsa suçlusu onlardı

lojistik firmaları genel anlamda yavaş oluyor
bunun sebebi olarak da daha ağır eşyaları taşımalarından dolayı görüyorum

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
lojistik firmaları genel anlamda yavaş oluyor
bunun sebebi olarak da daha ağır eşyaları taşımalarından dolayı görüyorum
Yavaşlıkları kabul zaten acelem yok yine de dağıtımda gün içinde teslim edilecek diyip teslim etmeme hakları doğmaz.
Duşa kabin sipariş vermiştim horoz lojistik getirdi getirmek ne kelime ürünün yarısı yoktu ve getiren arkadaş sokağın ortasina bırakıp gitmiş ve ne aradı ne bişey yaptı dışarı çıktım bi baktım yolda duşa kabin calinsa suçlusu onlardı
Umarım öyle olmaz.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Olmaz. 🙂 Gün içerisinde teslim edilecek yazıyorlar ve canlı destekten de evde yoktunuz diyorlar. 🙂🙂🙂
Tek bana olsa bu sorun insanlık hali tabii yetişmeyebilir ama tek bana değil ki?
gün içinde teslim edilecek yazması normal ama
evde iseniz ve evde yoktunuz diyorlarsa o zaman olmaz işte

Bieshala

80+ Bronze
Bir ürün almayı düşünüyorum ama horoz lojistik ile gönderim yapılıyor. Çok mu yavaş acaba kullanan oldu mu? Hızlı yavaş yorumlari çok karışık
@Mehmet
Aman Sakın Bulaşayım Deme, Bir Tv Ve Tv Ünitesi Aldım HepsiBurada.Com'Dan İkisinide 25Gün İçerisinde Getirdiler . Müşteri Temsilcileri İlgisizler Sürekli Sizleri Oyalıyorlar Aman Diyeyim Bulaşma Çok Uğraşırsın Başın Çok Ağrır .

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
11 gün mü? çok fazla.
Gerçekten çok fazla hem de 2 kez dağıtıma çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman Sakın Bulaşayım Deme, Bir Tv Ve Tv Ünitesi Aldım HepsiBurada.Com'Dan İkisinide 25Gün İçerisinde Getirdiler . Müşteri Temsilcileri İlgisizler Sürekli Sizleri Oyalıyorlar Aman Diyeyim Bulaşma Çok Uğraşırsın Başın Çok Ağrır .
Bende ilgilendiler hocam en azından

Bieshala

80+ Bronze
Gerçekten çok fazla hem de 2 kez dağıtıma çıktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ilgilendiler hocam en azından
Şanslıymışsın, Ben Çok Uğraştım En Son Hepsiburadayı Aradım Onlar Kendileri Görüştü Horoz Lojistik İle Ondan Sonra Getirdiler . Ve Hepsiburada'Dan Ceza Yediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,240
Üyeler
165,150
Son üye
S4lamanca
Top Bottom