Neler Yeni

Hoşlandığım Kıza Açılamıyorum, Açılamam...

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
@Furkan Karagülle hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ne yaptınız ? Kıza açıldınızmı ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Eğer kız seni reddedecekse ve bunu biliyorsan bence açılma. Ona sevdiğini hissettir önce. Ondan hoşlandığını belli et, eğer karşılık görürsen açılırsın.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bir kız var. Kendisinden gerçekten hoşlanıyorum ama aşık falan değilim. Tam hayatımı devam ettirebileceğim nitelikte birisi. Olgun tavrı, yapısı beni benden alıyor. Şımarık, kendini beğenmiş kişilerden nefret ediyorum. Sorun şu ki, ben ona kendisinden hoşlandığımı söylesem kabul etmeyecek. Kendini sadece geleceğine adamış. Dersleri gayet iyi hatta sınıfta en iyilerden birisi diyebiliriz. Ne kadar imkansız olsa da aklımdan çıkaramıyorum, çıkarmak istemiyorum. Belki bir yerde karşılaşırız ve imkansız gibi görülenler hayalden çıkıp gerçeğe dönüşür...
Bana ne yapmamı önerirsiniz?
Edit: Yaşım 17.4
Açıl o da senden hoşlanıyorsa mutluluklar dilerim,sevmiyorsa da takma kafana boş ver gitsin sana başka kız mı yok :)

war20anty

80+ Bronze
Açılamadım. En son soruma yanıt vermemişti ancak derslerimiz gayet iyi olduğu için ara sıra birbirimizde soru soruyoruz.
Kanka genellikle öyle insanlar zeki olur. Yani sevgili işleriyle uğraşmaz, trip falan çekemez ilk hedefi başarıdır. Gayet mantıklı aslında benimde böyle ilk hedefim bir yerlere gelmek sonra illa buluruz üniversitede falan yaşım 17 benimde.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Lise 1 de bi kızı seviyordum kıza açılmıştım kız reddetti sonra sanki ailesinden birini öldürmüşüm gibi benimle konuşmayı kesti, sosyal medyadan takipten çıktı. Okulda hiç konuşmamaya başladı. Benim bulunduğum yerde bulunmuyordu çok üzücü bir durumdu 4 yıl geçti ama kızı hâlâ unutamadım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,078
Üyeler
166,149
Son üye
Bartu16
Top Bottom