Neler Yeni

Hoşlandığım Kıza Açılamıyorum, Açılamam...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu nasıl bir düşünce yav. Boğaziçi kazandıktan sonra kızın seni bekleyeceğini falan düşünmüyorsun sanırım. :D

O başka yere gidecek, başkalarıyla tanışacak ve seni unutacak.

İşte bu yüzden..

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
troller bir yana kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara bırak ve sonu iyi ya da kötü nasıl olacaksa olsun diyip onunla konuşman lazım
yaş aralığını bilmediğimden pek bir şey diyemiyorum yine de sen doğru olanı yap
red yiyebilirsin ama o da karşılık verebilir ona açılarak en azından kafandaki bazı düşüncelerden kurtulursun
sevdiğine onu sevdiğini söyle bugünün yarını yok yarın bambaşka bir olay olur ve belki de onu birdaha göremezsin sözlerin içinde kalır..
hakkında hayırlısı olsun umarım olumdu dönüt alırsın
önemli bir etken var eklemeyi unuttum, kız içine kapanık ya da asosyal biri mi ? utangaç mı ?
eğer asosyalse ya da utangaçsa ağırdan alman gerekir tak diye konuşursan kız asosyalliğinden dolayı kendini açıklayamayabilir kabul edeceği yerde red edebilir bunlar önemli hususlar
ben de açıldım sevdiğime tabi arkadaş olarak gördü beni üstünden 6 ay geçti ve karşıma daha iyisi çıktı bu yüzden korkma açıl üzülürsen geçer alışırsın tecrübe olur

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
İşte bu yüzden...
Reddedilmekten bu kadar korkma.

Ben 13 kişiye teklif ettim. 6 tanesi kabul etti 7 tanesi reddetti.

Başta bir üzülüyorsun, sonra aman ne olacak deyip geçiyorsun. Korkma, bir şey olmaz. Uygun bir zamanda soruver.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Reddedilmekten bu kadar korkma.

Ben 13 kişiye teklif ettim. 6 tanesi kabul etti 7 tanesi reddetti.

Başta bir üzülüyorsun, sonra aman ne olacak deyip geçiyorsun. Korkma, bir şey olmaz. Uygun bir zamanda soruver.
Ben de teklif ettim ama çok ağır red yedim. (Aynı kişi değil.)

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bir kız var. Kendisinden gerçekten hoşlanıyorum ama aşık falan değilim. Tam hayatımı devam ettirebileceğim nitelikte birisi. Olgun tavrı, yapısı beni benden alıyor. Şımarık, kendini beğenmiş kişilerden nefret ediyorum. Sorun şu ki, ben ona kendisinden hoşlandığımı söylesem kabul etmeyecek. Kendini sadece geleceğine adamış. Dersleri gayet iyi hatta sınıfta en iyilerden birisi diyebiliriz. Ne kadar imkansız olsa da aklımdan çıkaramıyorum, çıkarmak istemiyorum. Belki bir yerde karşılaşırız ve imkansız gibi görülenler hayalden çıkıp gerçeğe dönüşür...
Bana ne yapmamı önerirsiniz?
Edit: Yaşım 17.4
Sınıfın en iyisi üniversite sınavına hazırlanırken imkanı yok sevgili yapmaz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sınıfın en iyisi üniversite sınavına hazırlanırken imkanı yok sevgili yapmaz.
ASBL'de olduğumuz için henüz 11. sınıfız. Amacım sevgili yapmak değil, geleceğe karşı mantıklı bir seçim yapmak.. Belki ben de onun gideceği üniversiteye gidersem oluru var mı acaba? Aklımda deli sorular..

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ASBL'de olduğumuz için henüz 11. sınıfız. Amacım sevgili yapmak değil, geleceğe karşı mantıklı bir seçim yapmak.. Belki ben de onun gideceği üniversiteye gidersem oluru var mı acaba? Aklımda deli sorular..
oluru var ama bence suan açılma aynı üniversiteyi tutur eğer istedin bölüm oradaysa üniversitede açılırsın.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Ona espriler sakalar yap kizlar cok etkilenirler.yakin olmaya calis onu sevdigini belli et ama caktirmadan cok ta asiri gitme kiz sikilmasin
Ona yakin temaslarda bulun cok ta degil onu etkileyecek seyleri dusun yap
Sonra acilirsin

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Normal birer insanmış gibi arkadaşlık kur önce, yazışın konuşun fakat sen iyi davranmaya çalış her fırsatta güldürmeye çalış halini hatrını sor ama asla aşırıya kaçma çünkü seni peşinde koşan bir erkek gibi görür buna izin verirsen işin çok zorlaşır.
1-2 hafta konuşun, baktın iyi gidiyorsunuz yavaştan iltifat edersin belli etmeden, mesela story atar ''saçların çok güzelmiş'' gibi gibi, eğer kızda sana karşı bu süreçte boş değilse zaten ufakda olsa bi yerde ilgisini gösterir, gösterirse o iş olabilir, olmazsa hiç ilgi göstermezse olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,868
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom