Neler Yeni

HOT WHEELS 89 MERCEDES-BENZ 560 SEC AMG

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ilhan karakaya
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Sizce bu tarz bir video nasıl olmuş? Ufak ufak bu tarz videolar çekmeye başladım. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ilhan karakaya
İlgilendiği Kategoriler
donanım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koleksiyoncular için güzel video. Adam buradan açar bakar inceler mesela. Böyle elindeki her arabaya çekeceksin aslında.

büyük bir koli açılım vdeosu çektim onu yüklüyorum şuan. ilk videom 72 li koli açılımıydı hatta aynı koliden bir tane daha açtım videosunu çektim. Bakalım şu an yükleniyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
büyük bir koli açılım vdeosu çektim onu yüklüyorum şuan. ilk videom 72 li koli açılımıydı hatta aynı koliden bir tane daha açtım videosunu çektim. Bakalım şu an yükleniyor.
72 araba kaç lira? Koliyle alınca daha ucuza geliyordur herhalde. Kaç lira fark var?

Critaes

80+ Bronze
Bunu daha profesyonel yapacaksın aslında, yabancı kanallardaki review & unboxing tarzı ileride böyle sponsorluklar falan gelebilir, bunun için abonenin yüksek olmasına da gerek yok. Çünkü genele değil özele hitap ettiğin için 10K takipçin bile olsa bunun % olarak çoğunluğu ürün alma eğilimi gösteren kitle olacaktır markalar da ürün sponsoru olabilir veya elinde ender ürün bulunan bir kişi video yapman için sana gönderebilir.

Top Bottom