Bence değmez i8 çok gördüm ama Silvia denk gelmedimarkadaşımla takas yapıcam bende nissan silva s15 var onda bmw i8 roadstre sizce takası yapayım mı
hocam 26 temmuz cuma günü baya bişiler gelcek hangi model alıyım koleksiyon yapıyorum fazla bilgim yokBence değmez i8 çok gördüm ama Silvia denk gelmedim
Hocam bime geleceklerden bahsediyorsunuz sanirim. Hepsinin fiyati cok uygun eger ki cidden gelicekse. Begendiginizi alin o yuzden.hocam 26 temmuz cuma günü baya bişiler gelcek hangi model alıyım koleksiyon yapıyorum fazla bilgim yok
evet hocam 3 tane almayı planlıyorum değerliHocam bime geleceklerden bahsediyorsunuz sanirim. Hepsinin fiyati cok uygun eger ki cidden gelicekse. Begendiginizi alin o yuzden.
Koleksiyon degerli demek degildir hocam siz begeniyorsaniz degerlidir oyle soylebilirim. He tabi bazi eski uretim ya da nadir parcalar ya da zor bulunan preler var orasi ayri.evet hocam 3 tane almayı planlıyorum değerli
hocam maalesef beğendiğim arabalar değerli oluyo zor boluyorum geçen şansa şok dan buldum 2 taneKoleksiyon degerli demek degildir hocam siz begeniyorsaniz degerlidir oyle soylebilirim. He tabi bazi eski uretim ya da nadir parcalar ya da zor bulunan preler var orasi ayri.
Anladim hocam hangi modelleri buldunuz merak ettimhocam maalesef beğendiğim arabalar değerli oluyo zor boluyorum geçen şansa şok dan buldum 2 tane
71 porsche 911 vs silva s15Anladim hocam hangi modelleri buldunuz merak ettim
Iyiymis hocam71 porsche 911 vs silva s15
hocam cidden gelicek bugün bim de gördüm 120 tl ye fast and ferius geliyorHocam bime geleceklerden bahsediyorsunuz sanirim. Hepsinin fiyati cok uygun eger ki cidden gelicekse. Begendiginizi alin o yuzden.