Neler Yeni

Hotmail Hesabımı ele geçirmek isteyen birileri var.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Hotmail hesabım çift doğrulama güvenirliği var hem telefon hemde başka bir mail ile. Şimdi neredeyse 1 aydır ikinci mailime şifre resetleme maili gelmektedir bunları açmayıp direk siliyorum bu resetleme şifresini gönderen kişiyi nasıl bulabilirim?.

Rnxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Rnxz
Hocam kesinlikle ve kesinlikle telefonla doğrulayıcı yapın. Ardından 2 kimlik doğrulaması yapın ve ek olarak Authenticator diye uygulama var telefona indirin. Mesela ben mailinize giriyorum şifre ve eposta girdiğim zaman telefondan sizin uyguluma ile onaylamanız gerekiyor. Çok başarılı bir sistem. Microsoft ve steam mı bu guardları ile tebrik ediyorum.

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kesinlikle ve kesinlikle telefonla doğrulayıcı yapın. Ardından 2 kimlik doğrulaması yapın ve ek olarak Authenticator diye uygulama var telefona indirin. Mesela ben mailinize giriyorum şifre ve eposta girdiğim zaman telefondan sizin uyguluma ile onaylamanız gerekiyor. Çok başarılı bir sistem. Microsoft ve steam mı bu guardları ile tebrik ediyorum.

Microsoft Authenticator kurdum 3 adımlı koruma oldu. Teşekkürler

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Hotmail hesabım çift doğrulama güvenirliği var hem telefon hemde başka bir mail ile. Şimdi neredeyse 1 aydır ikinci mailime şifre resetleme maili gelmektedir bunları açmayıp direk siliyorum bu resetleme şifresini gönderen kişiyi nasıl bulabilirim?.

Mailine bağlanmak isteyen kişilerin konumunu gösteriyordu google

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Mail hesabına giriş yapılmadığı sürece yerini bulamazsınız. Ya tuzak hazırlayın yada Google'a durumu anlatın belki destek sağlar.

world?

80+
Bağlanmadan gösteremez sadece reset maili geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun mail her şey
o zaman hesabınızı çalıp satmaya çalışan tayfa biraz uğraşıp ip adreslerinin bulup gereken şeyi yaparsınız veya hiç uğraşmayıp hesabınızı daha da korumaya alınız

Her yeniden şifreleme postası geldiği sizin hesabınızla uğraşıldığı anlamına gelmez.
Bir kişi yanlışlık sizin mail adresinize şifre yenileme bağlantısı gönderiyor olabilir.

Microsoft'tan gelen yada şifre yenileme bağlantılarının göndericilerine çok dikkat edin.
Oltalama yöntemi kullanılıyor olabilir. Bağlantıya tıklamanız ile ruhunuz duymadan bilgiler karşı tarafa geçebilir.

Genelde yenileme postalarının altında "Bunu siz göndermediniz mi? Siz göndermediyseniz tıklayınız." diye bir seçenek olmalı.
O seçeneğe tıklarsanız sizi yönlendirecektir. Ama yukarıda da söylediğim gibi gelen postanın göndericisine çok dikkat edin.

Bu alanda bilgileri olmayan kişilerin söylediği kulaktan dolma bilgilere kulak asmadan genel politikaları izleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Üç adımlı doğrulamayı da etkinleştirildiyse endişelenmenize gerek yok.

Bu adımları izlediyseniz destek ekibine ulaşınız.
Resmiyette "Siber Güvenlik Uzmanı" olmayan kimseyle iletişime geçip bilgilerinizi paylaşmayın.

İyi forumlar.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
hackerlik

Top Bottom