Neler Yeni

Yardım Hotspot özelliği olan Wi-Fi adaptör veya ağ kartı önerisi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
telefondan usb ile mi alıyorsun interneti. olur ethernet kablosu biri modeme biri bilgisayara bağlaman lazım ağ ayarlarında paylaşılan internet ayarı yapman lazım sanırım olması gerekiyor ama emin değilim.

wifi aparatı var mı sende herhangi biri aldım yazmışsın o olur işte. sana attığım videoda kodlar var onları yaz intenret dağıtılacaktır
Aldığım Cihaza Kodları Yazarsam Çalışıyormu Deniyecegim Teşekkürler.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Windows 11 Ama Görseldeki Yerde Bu Ayar Kullanılamıyor Uyarısı Veriyor Bende.
windwos 11 kodları burda aynı zaten
telefonu bağlama önce aparatı tak düzgün çalışıyorsa kodları yaz sanal ağ oluşturacak sonra telefonu bağla ardından ağ ayarlarına git orda bu ağ inteternetini paylaş tıkla olur yüksek ihtimal. yukarıdaki sitede adım adım göstermiş zaten

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
windwos 11 kodları burda aynı zaten
telefonu bağlama önce aparatı tak düzgün çalışıyorsa kodları yaz sanal ağ oluşturacak sonra telefonu bağla ardından ağ ayarlarına git orda bu ağ inteternetini paylaş tıkla olur yüksek ihtimal. yukarıdaki sitede adım adım göstermiş zaten
Denedim Ama AC1200 Olmuyor Arkadaş Yaptığını Söylüyor Ama Bende Çalışmadı Sadece Wİ-Fİ Alıcı Olarak Çalışıyor Verici Özelliği Yok Dediklerinizin Hepsinide Yaptım Attığınız Bu Ürün AC1300 Hotspot Paylaşımı Yapabilirmi?

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Denedim Ama AC1200 Olmuyor Arkadaş Yaptığını Söylüyor Ama Bende Çalışmadı Sadece Wİ-Fİ Alıcı Olarak Çalışıyor Verici Özelliği Yok Dediklerinizin Hepsinide Yaptım Attığınız Bu Ürün AC1300 Hotspot Paylaşımı Yapabilirmi?
fark etmiyor verici olarak windows ayarlıyor kendisi programlar falanda var program deneyin

Connectify Hotspot 2023 şu programı dneyin​

Top Bottom