İnternetten biraz baktım da 300 bandına gidiyormus fena değil ama insanlar beni deli sandı sanırım saatlerce kasaya yakın hotwheelsları tek tek inceleyince.çok etmez ama al nadir th sonuçta.
Kısa vadeli bi kazanc beklemiyorum TH sonucta 10 sene sonra unutuldugu bi gün bi bakmısım cok büyük para ederbeğendiysen değerlidir.
yoksa 100 lira kar edicem diye uğraşılcak iş değil.
çok da büyük etmez ama yine 4 haneli edebilir.Kısa vadeli bi kazanc beklemiyorum TH sonucta 10 sene sonra unutuldugu bi gün bi bakmısım cok büyük para eder
Bunu bilemeyiz belki üretici toplama kararı alıcak veya tüm hepsi silinecek piyasadan. her arabayı bu kafayla topluyorum.çok da büyük etmez ama yine 4 haneli edebilir.
Yahu zaten bende koleksiyon yapıyorum mevzu parası degil ama aldıgım biseyin degerlenmesini de isterim. Suan 7 tane oldu arabam bu ilk TH idi o yüzden merak ettim.Normal fiyatının maximum 100-150 üstü. Nadir veya özel modeller bile karaborsaya düşüyor orada bile çok fazla etmez. Para için yapılacak iş değil koleksiyonerlere bırakılmalı bence.
para için yapılacak iş değil hoşuna gidiyorsa al
…Yahu zaten bende koleksiyon yapıyorum mevzu parası degil ama aldıgım biseyin degerlenmesini de isterim. Suan 7 tane oldu arabam bu ilk TH idi o yüzden merak ettim.
50 gaymeye kalem alamıyosun satmak icin de almadım ulan her gelene aynı seyi acıklıyorum50 gayme veririm