"5500u bile" dediğin anda boş konuştuğunu ispatladın. 5500U zaten 7520u'dan çok daha iyi, 1215u'dan da iyi bir işlemci. Bunun aksini kimse söylemedi. Farkında mısın bilmiyorum ama (diğer cevabında da kendi mesajlarını atmışsın ama hepsi 5500u ile alakalı) burada konuşulan 7520u işlemcisi ile 1215u işlemcisi.Testler gerçeği yansıtmıyor 5500u bile 1215u işlemciyi tokatlıyor sıcak fırsatların intel seviciliği bayatladı artık youtube testleri izle
5500U hatta 5300U da 7520U işlemciyi tokatlıyor?
karşı tarafa intel fanboy demişsin ama asıl sen AMD fanboyluğu yapıyorsun, 7520u gibi aslında 5 yıllık olan rezalet bir işlemciye asla para vermemek lazım.
Youtube testi:
Engelledin boş mahluk ben ne diyorum sen ne diyorsun"5500u bile" dediğin anda boş konuştuğunu ispatladın. 5500U zaten 7520u'dan çok daha iyi, 1215u'dan da iyi bir işlemci. Bunun aksini kimse söylemedi. Farkında mısın bilmiyorum ama (diğer cevabında da kendi mesajlarını atmışsın ama hepsi 5500u ile alakalı) burada konuşulan 7520u işlemcisi ile 1215u işlemcisi.
Tabii ki dünyanın en ileri gelen web sitelerinin testlerini yayınlayacağız, ha dersen ki bu işler Faruk'tan sorulur, o zaman sende kardeşim
Saçma sapan hatalı bilgiyi hakaret ederek savunmak, tam da haksız kişi davranışı. Takip edenler anlamıştır zaten. FarukThe5500u yap bence nickini. Hayatında 3 tane işlemci görmemiş adam CPU Mark reddediyorEngelledin boş mahluk ben ne diyorum sen ne diyorsun
MacBook alabiliyorsa alsın.Gençler bi tanıdığım bütçesi 30k var trendyol yemeksepeti vs bütün programları rahat açsın oyuncu leptopu olmasın. Gönderideki leptop olur mu yoksa daha kalitesi cıkar mı