Neler Yeni

Hp 15da1065nt laptopumda format-atmaya calisirken disk gözükmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe
ben bilgisayarı uzun süredir kullanmıyorum (yaklaşık 8 ay flan) bu pcnin içini bi çok kez açtım ama hiç bi şekilde ssd ile uğraşmadım ssdnin de bağlı olduğuna eminim şimdi rufustan biosta legacy bootu kapatıp gpt yapmayı da denedim ancak olmuyor ekrana no boot device found yazısı geliyor memory check hard drive check atıyorum no hard drive found please check that the power and data cables are connected properly diyor acaba ssdyi algılamıyor mu bilgisayar ancak ben bu bilgisayarı uzun süredir açmıyorum ne alakası olabilir

xTURANN

80+ Silver
CMD'de list disk gibi bir komut vardı, onu yazıp bak. Eğer orada gözüküyorsa CMD ile biçimlendir. Daha sonra tekrar format atmayı dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CMD'de list disk gibi bir komut vardı, onu yazıp bak. Eğer orada gözüküyorsa CMD ile biçimlendir. Daha sonra tekrar format atmayı dene.
hocam bilgisayarı açamıyorum ki direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biosu varsayılan ayarlara alıp veya bios güncellemesi yapıp denediniz mi?
bios güncellemesi yapmadım ancak varsayılan ayarlara aldım denediğimde aynı şey yaşanıyor

bilgisayarın biosu çok eski ben bunda nasıl bios update yapacağımı dosyasını nereden bulacağımı bilmiyorm

xTURANN

80+ Silver
hocam bilgisayarı açamıyorum ki direkt

bios güncellemesi yapmadım ancak varsayılan ayarlara aldım denediğimde aynı şey yaşanıyor

bilgisayarın biosu çok eski ben bunda nasıl bios update yapacağımı dosyasını nereden bulacağımı bilmiyorm
Nasıl açamıyorsun ? Bios ekranına da mı giremiyorsun ?
Eğer girebiliyorsan, Format ekranında CMD Açılabiliyor. O kısımdan bahsediyorum zaten.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Bu ssd sata mı? Kapağı açıp söküp tekrar takın; temassızlık olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl açamıyorsun ? Bios ekranına da mı giremiyorsun ?
Eğer girebiliyorsan, Format ekranında CMD Açılabiliyor. O kısımdan bahsediyorum zaten.
windows 10 yükleme ekranında nereden cmd acıcam

Bu ssd sata mı? Kapağı açıp söküp tekrar takın; temassızlık olabilir.
Hocam bir kaç kez denedim söktüm taktım ssdyi ben hiç dokunmadım bile ondan sonra böyle oldu

Top Bottom