TamerKs
80+ Silver
evet ben hepsiburada dan aldım fiyatı 7300 tl idi.Aynı bu modeli mi kullanıyorsunuz birde ne kadara aldınız
evet ben hepsiburada dan aldım fiyatı 7300 tl idi.Aynı bu modeli mi kullanıyorsunuz birde ne kadara aldınız
Peki suand hangi oyunları oynuyorsunuz oyun dışında laptop ile yaptığınız bir iş var mı oyunlarda kasma donma flan hiç yasadiniz mievet ben hepsiburada dan aldım fiyatı 7300 TL idi.
Isınıyor, laptop teknik servis 5 üzerinden 3
Müşteri hizmetleri iyi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe versen?
Bir sonraki mesajıma bakarmısın kardeşim?bak bakalım ısınıyor mu:
bazı oyunlarda 80’i bile görmüyor.
Adobe premiere ve Adobe photoshop kullanıyorum, çok sıkı oyun oynamam ama rocket league oyniyorum ara sıra hiç fps düşüşü yaşamadımPeki suand hangi oyunları oynuyorsunuz oyun dışında laptop ile yaptığınız bir iş var mı oyunlarda kasma donma flan hiç yasadiniz mi
Ya lenovo alicam ya hp kararsizimbak bakalım ısınıyor mu:
bazı oyunlarda 80’i bile görmüyor.
Ya lenovo alicam ya hp kararsizim
Bunu alacağım inşallah hafızası da çok fazlaikside iyidir Hocam. Hangisi aklınıza yatıyorsa onu tercih edin.
Bunu alacağım inşallah hafızası da çok fazla
Eyvallah ekleyecegim ama garantiden çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum kiileride 8 gb daha ram eklerseniz daha iyi olur hocam. Hayırlı olsun.
Eyvallah ekleyecegim ama garantiden çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ki
İstanbul da yaşamıyorum maalesef ama ilimde lenovo servisi varlenovonun yetkili servisini arayıp sorabilirsin. Eğer İstanbul’da yaşıyorsan kendin götürür taktırırsın servise.