Biosa girmeniz lazım. Giremiyorsanız mezburen servise yollayacaksınız cihazı.Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
Windows 7
esc basıyorum ama bios ekranına giremiyorum
f10 a bastım girmek için F10 bıos setup options yazıyor kaldı öyleBiosa girmeniz lazım. Giremiyorsanız mezburen servise yollayacaksınız cihazı.
biosa gieebilirsem denicemBiostan sata controller mode seçeneğini compatible yapar mısın
Alıntıyı görüntüle
f10 bios setup options yazıyor kaldı öyle giremediVe eğer ayarı varsa görseldeki graphic device seçeneğini (ilk ayar olmazsa bunu yap) uma graphic yapıp dene. Bu ayar dahili ekran kartıyla bilgisayarı açmanı yarar, harici ekran kartını devre dışı bırakır
Bir bilgim yok, kusura bakmaf10 bios setup options yazıyor kaldı öyle giremedi
ssd sorunu gibi değildir büyük ihtimal çünkü oyun kurarken donduğu için kapatıp açıcaktım bilgisayarı ve böyle olduBir bilgim yok, kusura bakma
Aklıma gelmişken diskinin kablosunu kontrol eder misin ? Veya diğer komponentlerin yerine tam oturup oturmadığını. Aynı sorunu ssd diskim az bir şey kaydı diye yaşamıştım
Olmaz ise en son bios sıfırlamayı deneyin.
Bios Sıfırlama: Bilgisayarı fişten çıkartın, anakarttaki saat pili gibi olan pili çıkartıp 3-4 dakika bekleyin. Ardından pili takıp pcyi güce bağlayıp açın
Oyun kurarken dondu ise sorun diskten olabilir. Format diski ile boot etmeyi denedin mi ?ssd sorunu gibi değildir büyük ihtimal çünkü oyun kurarken donduğu için kapatıp açıcaktım bilgisayarı ve böyle oldu
Windowsu sıfırdan kurmaya yarayan veya sorunları onarmaya yarayan mucizevi flaş bellek. Onunla açmayı denedin mi ?nasıl yani