hp laptop siyah ekran

1SKENDER

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
hp laptopum bu ekranda kaldı ne yapmalıyım

Ekler

• IMG_20210620_183636.jpg
    IMG_20210620_183636.jpg
    3.7 MB · Hit: 50
Biostan sata controller mode seçeneğini compatible yapar mısın
IMG_20210620_184621.jpg

Ve eğer ayarı varsa görseldeki graphic device seçeneğini (ilk ayar olmazsa bunu yap) uma graphic yapıp dene. Bu ayar dahili ekran kartıyla bilgisayarı açmanı yarar, harici ekran kartını devre dışı bırakır

Ve eğer ayarı varsa görseldeki graphic device seçeneğini (ilk ayar olmazsa bunu yap) uma graphic yapıp dene. Bu ayar dahili ekran kartıyla bilgisayarı açmanı yarar, harici ekran kartını devre dışı bırakır
f10 bios setup options yazıyor kaldı öyle giremedi

f10 bios setup options yazıyor kaldı öyle giremedi
Bir bilgim yok, kusura bakma
Post automatically merged:

Aklıma gelmişken diskinin kablosunu kontrol eder misin ? Veya diğer komponentlerin yerine tam oturup oturmadığını. Aynı sorunu ssd diskim az bir şey kaydı diye yaşamıştım

Olmaz ise en son bios sıfırlamayı deneyin.
Bios Sıfırlama: Bilgisayarı fişten çıkartın, anakarttaki saat pili gibi olan pili çıkartıp 3-4 dakika bekleyin. Ardından pili takıp pcyi güce bağlayıp açın

Bir bilgim yok, kusura bakma

Aklıma gelmişken diskinin kablosunu kontrol eder misin ? Veya diğer komponentlerin yerine tam oturup oturmadığını. Aynı sorunu ssd diskim az bir şey kaydı diye yaşamıştım

Olmaz ise en son bios sıfırlamayı deneyin.
Bios Sıfırlama: Bilgisayarı fişten çıkartın, anakarttaki saat pili gibi olan pili çıkartıp 3-4 dakika bekleyin. Ardından pili takıp pcyi güce bağlayıp açın
ssd sorunu gibi değildir büyük ihtimal çünkü oyun kurarken donduğu için kapatıp açıcaktım bilgisayarı ve böyle oldu

Geri