Neler Yeni

Hp leptop caps lock ışığı yanıp sönüyor ve pc kapanıyor

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
Hp nin bir leptop'unu kullanıyorum. Bu gün bir toz temizliği ve termal macun yenilemesi yapayım dedim. Pc yi söktüm ve fanı güzelce temizledim, açmışken ramleri ve hdd yi de söküp altını temizledim, ardından soğutma bloğunu söktüm ve termal macunu temizledim, ama evde termal macun olmadığı için yenisini sürmedim, yarın alıp sürerim diye herşeyi takıp, pc yi açtım. Her hangi bir sorun gözükmüyordu ama taki oyun açana kadar. Oyunu başlattım yükleniyor ekranında bir sıkıntı yoktu ama oyun açıldıktan sonra lobide, pc nin caps lock ışığı yanıp sönmeye başladı ve pc kapandı. Tekrar pc yi açtım, normal açılıyordu ama oyuna girince aynı şeyi yaptı. Ne yapmam gerekiyor bir fikriniz var mı ?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Hp nin bir leptop'unu kullanıyorum. Bu gün bir toz temizliği ve termal macun yenilemesi yapayım dedim. Pc yi söktüm ve fanı güzelce temizledim, açmışken ramleri ve hdd yi de söküp altını temizledim, ardından soğutma bloğunu söktüm ve termal macunu temizledim, ama evde termal macun olmadığı için yenisini sürmedim, yarın alıp sürerim diye herşeyi takıp, pc yi açtım. Her hangi bir sorun gözükmüyordu ama taki oyun açana kadar. Oyunu başlattım yükleniyor ekranında bir sıkıntı yoktu ama oyun açıldıktan sonra lobide, pc nin caps lock ışığı yanıp sönmeye başladı ve pc kapandı. Tekrar pc yi açtım, normal açılıyordu ama oyuna girince aynı şeyi yaptı. Ne yapmam gerekiyor bir fikriniz var mı ?
Isınıyor ve termal macun işlevini yapmıyor.Bunun Sonucu Pc kendini kapatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözüm termal macunu yenilemek

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Çözüm termal macunu yenilemek
ona baktım oyuna gireken fan gayet normal çalışıyor ve sıcak bir hava gelmiyor hava çıkışı yerinden + altında leptop soğutucu var

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci yüke girince ya çok ısınmaktan kapanır.
Yada istedşği watt değerini çekemez.
Sizde ikiside yok montajda hata yapmış olabilirsiniz
herşeyi yerli yerine taktım ve görev yöneticisinden baktım harici ekran kartım %0 kullanılıyor ve 8gb ram 4.7 gb olarak gözüküyor. nasıl çözebilirim bir bilgin var mı ?

İşlemci yüke girince ya çok ısınmaktan kapanır.
Yada istedşği watt değerini çekemez.
Sizde ikiside yok montajda hata yapmış olabilirsiniz
cpu z den baktım, memory bölümünde ram single olarak gözüküyor ama spd bölümünde iki ram'de çıkıyor. Ramlerde bir sıkıntı olabilir mi ?

Ekler

• resim_2021-03-17_223436.png
    resim_2021-03-17_223436.png
    17.8 KB · Hit: 63
  • resim_2021-03-17_223453.png
    resim_2021-03-17_223453.png
    23.2 KB · Hit: 113
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular