Neler Yeni

Çözüldü✓ HP Omen 15'te ekran bit derinliği nasıl arttırılır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih

Ekler

• NVIDIA.png
    NVIDIA.png
    175.7 KB · Hit: 19
  • 8bit.png
    8bit.png
    30.5 KB · Hit: 15
  • AMD.png
    AMD.png
    223.2 KB · Hit: 17

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bit derinliği öyle bir şey değil ya kim atıyo bu saçmalıkları nerden görüyonuz abi, Gün geçmiyor neler okuyoz . 8 bit üretildiyse 8 bittir arttıramazsın. 10 bit destekli bir monitör alman gerekli.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bit derinliği daha fazla olan bi monitör almalısın başka yolu yok. o bit yazılımsal bir şey değil donanımsal

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bit derinliği öyle bir şey değil ya kim atıyo bu saçmalıkları nerden görüyonuz abi, Gün geçmiyor neler okuyoz . 8 bit üretildiyse 8 bittir arttıramazsın. 10 bit destekli bir monitör alman gerekli.
bit derinliği daha fazla olan bi monitör almalısın başka yolu yok. o bit yazılımsal bir şey değil donanımsal
evet bende onu soruyorum zaten kalkıpta ram nasıl indirilir demiyorum ** yazılımsal olarak nasıl 10bite çıkarabilirim youtubede gösteriyor ama sanırım masaüstü pc ler için bende leptop için var mı diyorum türkçeyi türkçeye çeviriyorum mq

Son düzenleme:

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
evet bende onu soruyorum zaten kalkıpta ram nasıl indirilir demiyorum ** yazılımsal olarak nasıl 10bite çıkarabilirim youtubede gösteriyor ama sanırım masaüstü pc ler için bende leptop için var mı diyorum türkçeyi türkçeye çiviriyorum mq
Kardeşim yazılımsal olarak laptop ekranın desteklemediği için yapamazsın bizde Türkçe olarak onu aktardık sana. Masaüstü pc diye bir şey yok monitörle alakalı Bir konu MONİTÖR YANİ EKRAN DESTEKLEMİYORSA ÇIKARTAMAZSIN desteklese zaten nvdia veya görüntü bağdaştırıcısı hangisiyse artık amd intel uhd orda yazar. Ki çoğu laptopta ve senin laptobunda 10 bit renk desteği yok yazılımsal bir olay değil çünkü

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,679
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Panelin desteklemesi gerekiyor. Ama bu tarz laptoplarda 10 bit panel çıkma olasılığı milyonda bir falan.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,679
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Panelin desteklemesi gerekiyor. Ama bu tarz laptoplarda 10 bit panel çıkma olasılığı milyonda bir falan.
1728297430815.png

Gerçi dahili GPU AMD onda, attığın videodaki gibi zaten ama desteklemediği için yapamıyorsun zaten.

Top Bottom