Yardım Hp Omen 16 AM0008NT Türkçe klavye mi?

Reaksiyon skoru
48
HP Omen 16-AM0008NT Intel Core i7 14650HX 32GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 16" Taşınabilir Bilgisayar BQ3U1EA
Bu ürün Türkçe karakterlere ( Ü,Ğ,Ş,Ç,İ) sahip bir klavyeye mi sahip yoksa İngilizce karakterlere tek mi sahip?

Q Klavye ibaresi var ama Türkçe Q Demiyor.

Kaldı ki tuşların üzerinde Türkçe harfler olmasa dahi bastığında Türkçe yazar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca o fiyata omen değil bunları öneririm ;

Q Klavye ibaresi var ama Türkçe Q Demiyor.

Kaldı ki tuşların üzerinde Türkçe harfler olmasa dahi bastığında Türkçe yazar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca o fiyata omen değil bunları öneririm ;
Marka daha yeni lansman yaptığı için biraz mesafeliyim bildiğim bir ürünü almak istiyorum.

Marka daha yeni lansman yaptığı için biraz mesafeliyim bildiğim bir ürünü almak istiyorum.
HP Victus ve Omen serisinde kronik sorun olduğunu biliyor muydunuz peki ? Ya size denk gelirse ? Düzelmiyor birde. 75K Şak diye verilecek bir para değil bence, özellikle böyle donanımlarda.

HP Victus ve Omen serisinde kronik sorun olduğunu biliyor muydunuz peki ? Ya size denk gelirse ? Düzelmiyor birde. 75K Şak diye verilecek bir para değil bence, özellikle böyle donanımlarda.
Victuslarda kronik sorun olduğunu biliyorum fakat bunürün yeni bir tasarım düzeltilmiş olabilir diye düşünüyorum. Omenlerde kötü bir kronik olduğunu düşünmüyorum

Victuslarda kronik sorun olduğunu biliyorum fakat bunürün yeni bir tasarım düzeltilmiş olabilir diye düşünüyorum. Omenlerde kötü bir kronik olduğunu düşünmüyorum
Peki bu mesele, düşünerek çözülebilecek bir mesele mi ?

@Farex yukarıda ki Omen serisinde sence hall sensörü düzeltilmiş midir yoksa HP yine mühendisliğini konuşturmuş mudur ?

Tuff 5060 mı önerirsiniz o zaman ya b bunu alacam ya da tuff 5060
75K'ya çıkabiliyorsanız attığım siteden laptop almanızı öneririm. Gamegaraj türk firması. Ürünleri de piyasaya göre daha iyi.

Tam bütçenizi, bir laptopta aradığınız özellikleri ve o laptopu ne için kullanacağınızı belirtirseniz size uygun bir model bulabiliriz.

75K'ya çıkabiliyorsanız attığım siteden laptop almanızı öneririm. Gamegaraj türk firması. Ürünleri de piyasaya göre daha iyi.

Tam bütçenizi, bir laptopta aradığınız özellikleri ve o laptopu ne için kullanacağınızı belirtirseniz size uygun bir model bulabiliriz.
Oyun için full

Peki bu mesele, düşünerek çözülebilecek bir mesele mi ?

@Farex yukarıda ki Omen serisinde sence hall sensörü düzeltilmiş midir yoksa HP yine mühendisliğini konuşturmuş mudur ?
Hayir duzelmedi bendeki sorun devam hala ve thorettle sorunu var asiri isiniyor.

Geri