Yardım Hp omen 16 vs asus tuf a16

İşte herkes dilinin yandığına saydırır arkadaşımda vardı destekle sorun yaşamadı bende kullanmadığımdan bilemem TR sistemi sağolsun firmaların oyuncağı yaptı bizi tee çinden gelen ürünün bile arkasında duruyorlar en ufak şeyde müşteri memnuniyeti diyorlar bizimkilerde nasıl dürtebiliriz diye kendi aralarında yarışıyor
zaten trde birine laptop önermek imkansız tanıdıklarım öneri istiyor o kötü bu kötü şu kötü bir şey kalmıyor öneremiyorum servisler yüzünden. bir şey önersem bile 20 defa servis konusunda uyarıp 30 defa laptop almak şart değil ise masaüstü al diye uyarıyorum takan yok ki servislerin hepsi berbat.

İşte herkes dilinin yandığına saydırır arkadaşımda vardı destekle sorun yaşamadı bende kullanmadığımdan bilemem TR sistemi sağolsun firmaların oyuncağı yaptı bizi tee çinden gelen ürünün bile arkasında duruyorlar en ufak şeyde müşteri memnuniyeti diyorlar bizimkilerde nasıl dürtebiliriz diye kendi aralarında yarışıyor
Garanti kapsamındaki üründe ekranda leke var diye gönderdik, kullanıcı hatası deyip hem servis ücreti hem kargo parası aldılar hocam. Asus'ta bunlar yok en azından. Ki Asus da genel itibari ile sorunlu zaten ancak HP vs Asus yaptığın zaman Asus'a bin kere şükür eder, üstüne de ürünüm tek parça geldi diye lokma döktürürsün o derece diyeyim

Hocam kağıt üzerinde Omen = Rog, Victus = Tuf ancak Victus da Omen da fabrikasyon olarak CPU'su kısılmış, anakart kalitesi zayıf cihazlar maalesef. Tuf gayet kaliteli ve tok bir cihaz. 4 tane kullandım total 5 sene. Haricinde Victus, Loq, Nitro5 gibi modeller de alıp sattım ancak Tuf hepsinden bir gömlek iyi. Şahsen Aradaki 6-7K farkı verir Tuf alırdım
Saçmalanmis malesef. Anakart kalitesininde bir sorun yok ve sinifinda undervolta izin veren cihazlar hpler.Sogutma olarak victus 16'lar gecen seneki tuflardan kat kat üstün. 9.6watt maglev fanlariyla sinifinin en iyilerinden.Bu sene itibariyle omen de ve tuf f16 da guzel cihazlar alinabilir.
Ayrica asus/acerin servisi en çok şikayet edilen smsinfocomdur. Az bir araştırma ile ne olduklari belli olur. Hp servisi bdh ona nazaran iyidir ama yine bu serviste de sorun yaşayan cok.

Saçmalanmis malesef. Anakart kalitesininde bir sorun yok ve sinifinda undervolta izin veren cihazlar hpler.Sogutma olarak victus 16'lar gecen seneki tuflardan kat kat üstün. 9.6watt maglev fanlariyla sinifinin en iyilerinden.Bu sene itibariyle omen de ve tuf f16 da guzel cihazlar alinabilir.
Ayrica asus/acerin servisi en çok şikayet edilen smsinfocomdur. Az bir araştırma ile ne olduklari belli olur. Hp servisi bdh ona nazaran iyidir ama yine bu serviste de sorun yaşayan cok.
Her forumda çarşaf çarşaf, konu komu anakart bileşenlerinin kalitesiz olduğu ve işlemcilerin kısılmış geldiği yazıyor hocam. Hall Sensor problemi vs de cabası. Soğutma iyi değil, cpu kısılmış geldiğinden cihazlar ısınmıyor (Soğutma kötü demiyorum, bahsettiğiniz kadar iyi değil) Cpu zaten kısık geliyor daha undervolt niye yapalım😀 dış kasa kalitesi de aynı anakartı gibi zayıf. 5000 serisi gpu'lu cihazlarda neler çıkacak yakında görürüz, cihazlar yeni sonuçta ancak önceki serilerde Omen da Victus da anca Tuf'un getir götürünü yapar.

Servisi benim araştırmama gerek yok HP'ye de Asus'a da onlarca ürün gönderdim. HP'nin daha 1 tane bile sorunumuzu aha bu da garantiye giriyor ücretsiz yapalım dediğine şahit olmadım. Üstüne de garanti kapsamındaki ürüne servis ve kargo ücreti alıyorlar utanmadan. Asus'unki de düzgün değil, ikisi de kötü ancak ikisi arasında Asus'un servisi yine elle tutulur durumda HP'ye nazaran

• Hahaha
Reaksiyonlar: vada
Her forumda çarşaf çarşaf, konu komu anakart bileşenlerinin kalitesiz olduğu ve işlemcilerin kısılmış geldiği yazıyor hocam. Hall Sensor problemi vs de cabası. Soğutma iyi değil, cpu kısılmış geldiğinden cihazlar ısınmıyor (Soğutma kötü demiyorum, bahsettiğiniz kadar iyi değil) Cpu zaten kısık geliyor daha undervolt niye yapalım😀 dış kasa kalitesi de aynı anakartı gibi zayıf. 5000 serisi gpu'lu cihazlarda neler çıkacak yakında görürüz, cihazlar yeni sonuçta ancak önceki serilerde Omen da Victus da anca Tuf'un getir götürünü yapar.

Servisi benim araştırmama gerek yok HP'ye de Asus'a da onlarca ürün gönderdim. HP'nin daha 1 tane bile sorunumuzu aha bu da garantiye giriyor ücretsiz yapalım dediğine şahit olmadım. Üstüne de garanti kapsamındaki ürüne servis ve kargo ücreti alıyorlar utanmadan. Asus'unki de düzgün değil, ikisi de kötü ancak ikisi arasında Asus'un servisi yine elle tutulur durumda HP'ye nazaran
Anakart bileşenlerinin kalitesini tespit edecek bir ölçü sistemi yok forumdaki fanboy ergenlerin önyargısı. 2. seneye yaklaştım anakartım da bir şey yok olmayacak da. Hall sensör 2023 serilerinde kaldı 2024 üretimi s1r1lerde yok. Soğutma sistemi sınıfının belki de en iyisi 160 civarı crossloadu var. Undervolt'un amacı watt/performans grafiğinin eğimini artırmak her türlü faydalı kaldı ki 14700hx uvsiz 25k uv ile 27.5k cinebench r23 skoru alıyor aynı bütçede bunu alabilen başka cihaz yok.
Geçen seneki tuf 30 watt işlemci gücünde 90+lara çıkıyor. Lütfen hakim değilseniz yanıltmayın insanları.

Omen TUF arasında gidip geliyorum. Kafam atarsa tek kozum var onu da game Garaj için kullanabilirim. Şuan servis olarak game Garaj yükselişte olan bir firma olduğu için gayet iyi yorumlar geliyor. Amma satış çok olur kronik sorunlar çıkarsa ne yaparlar beklemek gerek biraz daha

Geri