HP omen 16 hall sensörü sorunu

Çesty

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba 1 sene önce aldığım HP Omen 16-0000NT 8x168EA Ryzen 7 7840HS cihazımda bu akşam yük altında Hall sensör arızası ile karşılaştım. Şimdi ne yapmalıyım. Cihazın garantisi devam ediyor, direkt götürüp tamir seçeneğini mi kullanmalıyım. Bazı yerlerde gördüm arkadaşlar misliyle değişim talep etmelisin falan dediler. Ne yapmalıyım.

Merhaba 1 sene önce aldığım HP Omen 16-0000NT 8x168EA Ryzen 7 7840HS cihazımda bu akşam yük altında Hall sensör arızası ile karşılaştım. Şimdi ne yapmalıyım. Cihazın garantisi devam ediyor, direkt götürüp tamir seçeneğini mi kullanmalıyım. Bazı yerlerde gördüm arkadaşlar misliyle değişim talep etmelisin falan dediler. Ne yapmalıyım.
Seçimlik hakkınız sadece ilk 6 ay içerisinde arızalanırsa oluyor. Cihazı servise gönderin eğer 20 iş günü içerisinde onarım tamamlanmazsa o zaman değişim isteme hakkınız olur ama duyduğuma göre hp servisi onarım işlemlerini hızlandırmış o kadar bekletmezler muhtemelen.

Basit bir tamir ile çözülür servis ile iletişime geçin. Başlığı da düzeltin hocam hall effect deyince insanın aklına gamepad geliyor.

Geri