Yardım HP victus 16 hall sensör sorunu

Nerenin aracılığı ile aldın ? benim zamanında yaptığım gibi t*knosadan aldıysan geçmiş olsun ben 4 ayda iade ettim üstüne para felan kestiler ama hepsiburada felan ise kolay oluyor diye biliyorum, olabildiğince aldığın yeri ataya sokma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine olur ama 1 kere tamir görmesi gerek ilk önce sanırım, memnun kalmazsan iade isticeksin sonra
Servisten gelsin bakıcaz artık o zaman

Hocam bende de victus 16 s0055nt modeli var. Termal macun değişimi sonrası ekran gidip geliyordu. Yetkili servise verdim ve garanti kapsamında anakart ile hall sensör değişti,1 hafta önce servisten aldım.Hall sensör değişim konusu araştırmalarımca biraz şüpheli,pc nin kasasını açmadım umarım sensörü söküp göndermemişlerdir. Arızadan önce işlemci ekran kartı sıcaklıkları oyunda 65-70 derecelerde geziyordu her ikisi ama servis onarımından sonraki denemelerimde aynı oyunların yüksek ayarlarında sadece işlemci sıcaklığı bu sefer 80 lerde geziyoe ve bu durum açıkcası canımı sıkmaya başladı. Kaş yapalım derken göz mü çıkarmaya çalışıyorlar. Tekrardan servisin yolu gözüktü bu sefer ya iade değişim için uğraşıcam yada adam akıllı ısı sorununu çözdürtücem. Sizde var mı bir gelişme ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,157
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri